Windows kurulu hdd'yi başka bir sisteme takıp kullanmak?

Heyamula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorumu açayım. Elimde amd ve atiyle kurulmuş bir sistemin hddsi var ben yeni intel işlemcili ve nvidia pcme bu hddyi takacak olur driver sweeper ile driverları silip yeni driverları yüklersem sorunsuz çalıştırabilir miyim? Varsa başka bir yöntem tavsiye ederseniz çok iyi olur. Yoksa illede format mı? :)

exoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu işi intelden intele denemiştim xp zamanında . ama 2 saat driverlerle uğraştıktan sora çalıştı pc ama veim sıfırdı bu sebepten işimi halledip hmn format atmıştım

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Eski driverlarını silmene bile gerek yok (çok küçük ihtimal çakışırlar) yeni driverlerini parçlalarının yüklediğinde sorunsuz kullanırsın 2010 da topladığım pc ye eski makinamdaki(intel) yeni makinama (amd) takıp driverlarını yükjeyip sorunsuz kullanmıştım saygılar..

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Sorun olmaz çalışır sadece varsayılan HDD'i biosdan boot edip sürücülerini yükleyeceksin :) Ben kuzenin 64 bit win7'li hddsini p4 pcde rahat çalıştırmıştım :)

gysddn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soru sormam lazım bunun hakkında bende bir laptop HDD si var normal diskime göre küçük bunu bu bilgiayara monte edebilir miyim? Ya da hiç yoktan önce bu harddiski takıp denedikten sonra kendi hdd mi takıp bilgisyarımı eskisi gibi aynı ullanabilir miyim?

gysddn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son bir şey içinde işletim sitemi vardı taktım windows açılıyor kısmına hiç gelmedi siyah yazılı kısımda takıldı kaldı. none yazıyordu bazı yerlerde fark ettim. format atsam halolur mu ve bir şey daha. bu hdd benim bilgisyarımın hdd sinden küçüktü bunu bu bilgisyara takmanın bir yolu var mı? hdd laptobun 640 gb bilgisayar masaüstü 160 gb.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Takılır normal bir şekilde sata dan bağlıyacaksınız daha önce 2-3 tane çalıştırdım bu şekilde hatta geçen birine Linux kurdum sıkıntısız.