Windows iso'yu özelleştirme

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Merhaba
Elimde bir Windows 7 iso var. Bu iso'yu özelleştirmek istiyorum. Örneğin sadece İngilizce kurulum yapılabiliyor buna Türkçe seçeneğini de eklemek istiyorum. Birde içerisinde ie 11 hazır kurulu hale getirmek istiyorum bunu nasıl yapabilrim?

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
Merhaba
Elimde bir Windows 7 iso var. Bu iso'yu özelleştirmek istiyorum. Örneğin sadece İngilizce kurulum yapılabiliyor buna Türkçe seçeneğini de eklemek istiyorum. Birde içerisinde ie 11 hazır kurulu hale getirmek istiyorum bunu nasıl yapabilrim?
performance edition sürümü gibi mi yapcan ? aslında kendikini imaja çevirebiliyon .
Mesaj otomatik birleştirildi:

direk iso dosyasını yapamazsın kendikini imaja çevirebilirsin ama

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
süper userin kanalı xd performance edition sürümleri de o yapmış xd

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
TEşekkürler.

Peki şunu yapabilir miyiz, şimdi bendeki iso da kurulum dili olarka sadece ingilizce seçilebiliyor. Ben kurulum yaparken Türkçe seçeneğini de eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

umitarabaci

Asistan
Reaksiyon puanı
89
TEşekkürler.

Peki şunu yapabilir miyiz, şimdi bendeki iso da kurulum dili olarka sadece ingilizce seçilebiliyor. Ben kurulum yaparken Türkçe seçeneğini de eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Bunların internette uzun uzun videoları var yazarak anlatılmaz.

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Bunların internette uzun uzun videoları var yazarak anlatılmaz.
çok gereksiz zaman ve kaynak ışrafı 7 öldü ki.
Teşekkürler, soruyu yanlış sormuşum yapılıp yapılamadığını sormak istemiştim. Bir şekilde bulurum

Gereksiz diyorsunuz ama işletim sistemleri evinde canın sıkılınca format attığın bilgisayarlarda kurulu olmuyor sadece şirketlerde lisans sorunları, program sorunları nedeniyle kullanılıyor. Hadi artık Window 7 öldü diyerek iiş yapılmıyor.