Windows Installer Hatası

by_Korsan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Dün Bilgisayarıma yeni format attırdım.Msn'mi açayım dedim haliyle güncelleştirme istedi.Yaparken Windows İnstaller güncel değil dedi.Bende güncellerken bir hata ile karşılaştım.İşte ss :

6592.jpg

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
başlat çalıştırda msconfig yazıp başlangıçtaki programları pasifleştirip bilgisayarı yeniden başlatıp yüklemeyi dener misiniz?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
1. Yöntem:

Başlat'a tıkla. Çalıştır'ı aç. Sırayla aşağıdakileri yaz ve Aç'a tıkla.

Kod:
[B]msiexec /unreg[/B]
Kod:
[B]msiexec /regserver[/B]
2. Yöntem:

Windows Installer'ın daha yeni bir versiyonunu yükle.

http://www.microsoft.com/downloads/...6F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4&displaylang=en

3. Yöntem:

Windows Installer CleanUp Utility programını kullanarak yüklemeye çalıştığın programın yükleme dosyalarını silebilirsin. Böylece programı tekrar yükleyebilir, düzenleyebilir veya kaldırabilirsin. Windows Installer CleanUp Utility, yüklemeye çalıştığın programı değil, Windows Installer'ın oluşturduğu yükleme dosyalarını siliyor.

http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe

4. Yöntem:

Çalıştır'a services.msc yaz. Windows Installer servisine çift tıkla. Başlangıç türü kısmında Devre dışı yazıyorsa bunu düzelt. Otomatik yap.

5. Yöntem:

Aşağıdaki klasörlerin içindekileri temizle. (Bir Windows Gezgini penceresinde adres satırına aşağıdakileri kopyala ve Enter'a bas.)

%systemdrive%\temp
%systemdrive%\%windir%\temp
%systemdrive%\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Temp

Daha birkaç yol daha var. Bunlar olmazsa onlara bakalım.

by_Korsan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim ama sorunum çözülmedi.

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
windows installer'in yeni versiyonunu yüklemeyi denedin mi?

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
windows installer güncel değil demez benim bildiğim, autoupdate(otomatik güncelleştirme) açıkmı diye kontrol ederseniz windows installer son versiyonu kendi indirecektir ve kuracaktır, ama eski sürümle de yükleme yapması gerekiyor ki printscreen'inizde bununla alakasız bir uyarı gelmiş; muhtemelen .msi uzantılı bir dosyayı açtınız o da yükleme dosyalarını çıkarmaya başlamış, hedef dosya %systemdrive%\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Temp olur olması gerekirdi ama sizinki direkt olarak c: ye açmaya çalışıyor.muhtemelen o an kullanılan bir dosya üzerine yazmaya çalışıyor.hedef dosyayı değiştirin ve deneyin.

by_Korsan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunumu çözebilmiş değilim. Antivirüsüme tıklayınca da aynı hata..

caredon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun bende de var ve hiçbir yerde çözümünü bulamadım. sistemim win7 ve hiçbir programı adobe, oyun , cleaner , mp3 çalar vs yükleyemiyorum. bildiğiniz installer olayı yok şuan. teknik servisten geldikten sonra böyle oldu..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:hiçbiri olmadı pes 2012 hala açılmıyo windows installer istiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar oyun yüklerken e sayfası geliyor mesela metin2 yüklüyorum e sayfası geliyor onu nasıl düzeltirizz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pes 2012 falan yüklerkende installer hatası geliyor banada