Kim göndermiş? Windows ise bir olay var.Merhaba arkadaşlar.Daha demin sms ile Windows hesabınız kalıcı olarak kapatıldı diye bir mesaj geldi.Ve hesabım gerçektende kapatılmış.
Hesabı arattigimda böyle bir hesap yok diyor.
Acaba neden??
Kim göndermiş? Windows ise bir olay var.
Onu demiyorum. Mesajı gönderen kim?Ekli dosyayı görüntüle 82087
Hocam buzlandirdigim yerde e-posta adresim yazıyor.
Microsoft'dan mı geldi bu mesaj gönderenin ismi nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 82087
Hocam işte mesajı gönderen kısmında benim e-posta yazıyor.Ekli dosyayı görüntüle 82087
Gönderen kısmında benim epostam yaziyorMicrosoft'dan mı geldi bu mesaj gönderenin ismi nedir ?
Nasıl yani anlamadımBu hesabı Windows 8 veya Windows XP' de
mi açtınız ?
Çünkü bu ürünlerin desteği bitti.
Hesabı Win8 veya WinXP'de mi kullanıyordunuz ?Nasıl yani anlamadım
Hocam eskiden win Xp vardı.Onda kullanmış olabilirimHesabı Win8 veya WinXP'de mi kullanıyordunuz ?
Microsoft Windows XP ile desteğeni kesti acaba şimdide hesapların bağlantılarını kesiyor olabilir mi ?Hocam eskiden win Xp vardı.Onda kullanmış olabilirim
Hocam olabilirde.bana gelen mesaj gerçek değil mi?Microsoft Windows XP ile desteğeni kesti acaba şimdide hesapların bağlantılarını kesiyor olabilir mi ?
Hesabı ne zamandır kullanmıyorsunuz?Hocam olabilirde.bana gelen mesaj gerçek değil mi?
Hocam valla böyle bir hesabımın olduğunu bile gelen SMS ile anladım.BayagidirHesabı ne zamandır kullanmıyorsunuz?
Haklısınız hocam.sms de doğru herhalde.Sdn'den okuduğum haberden hatırladığım kadarıyla Microsoft 2-3 yıldır aktif olmayan hesapları silme kararı almıştı büyük ihtimalle hesabınız bu yüzden silindi.
Yani size kim neden böyle bir sms atsın ki.Haklısınız hocam.sms de doğru herhalde.
Hem hocam başlıkta bile benim e-posta yazıyor.Hocam hesabın kapatildigini bilgilendiriyor
Atabilir de bu mesaj bencede gerçek.Hocam hesabın kapatildigini bilgilendiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem hocam başlıkta bile benim e-posta yazıyor.
Yani bence gerçek.Cunku nasıl benim epostayi başlık olarak kullanıp mesaj atabilecek ki?
Microsoft hesabın kapatılmış ve kalıcı olarak silinmiş demek ki.Ve hesabım gerçekten de kapatılmış.
Hesabı arattığımda böyle bir hesap yok diyor.
Microsoft Community veya Microsoft Destek ile iletişime geçmeni öneririm.Acaba neden?
Hocam iletişime geçmeye gerek yok.Cunku ben hesabı bayagidir kullanmaiyordum.o yüzden silinmiş herhalde.Microsoft hesabın kapatılmış ve kalıcı olarak silinmiş demek ki.
Microsoft Community veya Microsoft Destek ile iletişime geçmeni öneririm.
Hesabını kullanmıyorsan ve o hesaba ihtiyacın yoksa, tamam. Nedenini öğrenmek istediğin için yönlendirme yapmak istedim.Hocam iletişime geçmeye gerek yok.Cunku ben hesabı bayagidir kullanmaiyordum.o yüzden silinmiş herhalde.