Windows Gezgini çalışmayı durdurdu hatası!

KuzeyRuhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konu hakkında çok araştırma yaptım ki bilgisayarımın tek ve en büyük sorunu bu. Ekran kartı güncelle diye okudum güncelledim hatta şimdi format attım yine geçmedi. (Şu an güncel değil ama güncelkende oluyordu.) Sonra Windows Güncelleme yap diye okudum onuda yaptım oda olmadı. En sonunda Codec diye bir şey okudum onuda indirdim oda olmadı şimdi çakışma falan diye okudum bişey anlamadım ama buradan bu sorunu çözmüş bir şekilde çıkmayı ümit ediyorum. Sürekli gezgin kapanıyor çok sinir oluyorum ve hiç bir şekilde çok dosyalı bir yere giremiyorum. Örneğin Masaüstünde ki veya Diskteki az dosya bulunan yerlerde gezinirken bir şey olmuyor fakat böyle mesela System32'ye girince ibreyi hızla aşağıya kaydırınca Windows Gezgini kapanıyor. Lütfen yardım edin :( Denetim masamın full fotoğrafı aşağıda.
LYmn5V.png
[/URL][/IMG]
rmn2oP.png
[/URL][/IMG]

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
asus netbook mu bu sen format mı attın recovery mi yaptın ?

KuzeyRuhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asus netbook mu bu sen format mı attın recovery mi yaptın ?

Kardeşim recovery yaptım F9'dan formatta atmıştım oldu ama bu sefer driver bulamadım hani Sonic Focus diye bişey var mesela çok güzel ama yükleyemedim okumadı yani :S

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kardeşim recovery yaptım F9'dan formatta atmıştım oldu ama bu sefer driver bulamadım hani Sonic Focus diye bişey var mesela çok güzel ama yükleyemedim okumadı yani :S

drıver yüklerken DriverMax , Driver Magician , slim drıver gibi programları dene

KuzeyRuhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format at veya driver yükle gibi cevaplar alıcağımı bekliyordum :) Ondan dolayı hemen win8 le driverları indirmeye başladım :) yinede sağolun

KuzeyRuhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bilmiyorum ama buldum mesela Sonic Focus inşallah çalışcak ama bi sitesine bakıyım

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Driver'lar bence düzgün olarak yüklenmemiş. Elinizde Driver CD'si yok mu?

Eğer elinizde mevcut ise temiz bir format atmanız gerekebilir.

Elinizce mevcut değil ise bile, Asus'un sitesinden tek tek Driver'ları indirmeniz daha sağlık lı olacaktır.
Driver bulma programlarına pek itibar etmeyin.

KuzeyRuhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben zaten öyle yapıcam buldum Asus sitesinde bütün gerekli win8 driverlarını bir kaçta benim ekleyeceğim var intel hd graphic nvidia driver bide sonic focus iş tamam bi sorun olursa mesaj atarım yardım için teşekkürler eğer win8 kötü olursa zaten F9'dan sıfırlarım :)

KuzeyRuhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu kilit asusun yüklediği hiç ama hiç kullanmadiğim bir kaç şeyi sildim (en çok asus screen saver'dan şüpheleniyordum) düzeldi yinede sağolun. Bu arada recovery yaparak win 7'ye geri döndüm. En iyisi windows 7 arkadaş!