- Konuyu başlatan
hmm o kadar da kötü değil galibaevet arkaplanda çalışıyor fakat pop-up filan yok.
Ekli dosyayı görüntüle 34738
hmm o kadar da kötü değil galibaevet arkaplanda çalışıyor fakat pop-up filan yok.
Söylemeye ne hacet hocam, amac biseyler öğrenmek ki soruyoruz haniAydınlanmak istediğinizi söylemediniz ki yardımcı olurduk fakat hala şüphen varsa(aydınlanmamışsan) ışığı açabilirsin.![]()
Evet bir kişiyi daha kandırdım.hmm o kadar da kötü değil galiba![]()
Öyleymiş ben ikna oldumhmm o kadar da kötü değil galiba![]()
oem satın almak suç mu, sorarsa söylersin
ondan önce şunu dene, çalıştır'a "slui.exe 4" yaz gelen ekranda türkiye seç ilerle verdiği telefon numaralarından birini ara telefonda orada gördüğün yükleme kimliğini soracak talimatlara göre tuşla, sonra aktivasyon kodu verecek o kodu onay kimliğini girin tuşuna tıklayarak gir, eğer sana kod vermezse bekle operatöre bağlayacak orada derdini anlatırsın
Teşekkürler aydınlattiğiniz için.
evet arkaplanda çalışıyor fakat pop-up filan yok.
Ya Microsoft ile irtibata geç yada yazdığım adımları uygula. O kadar para vermişsin o yazıyı görmek zorunda değilsin. Ama baktın olmuyor windows 10 lisanslama diye 1-2 dakikalık google araştırmasından sonrada windowsu lisanslıyabilirsin. Ama senin anahtarla değil tabiki.
Ben olamam bilgiöm yok bu konuda.https://forum.shiftdelete.net/threads/oyun-bilgisayari-sicaklik-degerleri.538909/#post-4456888
bide burada yrdımcı olur musunuz?
Arkadaşım sana son birşey önereceğim bunuda dene bakalım o hata kodu gideriliyormu.
Aç cmd yi yönetici olarak şu kodları yaz.
Kod:Cscript slmgr.vbs –upk Cscript slmgr.vbs ipk xxxx.xxxx.xxxx.xxxx.xxxx XX li yerlere anahtarını yaz tekrar
Ürün anahtarınız ile Windows sürümününüz uyuşmuyor ve benzersiz değil, Google aramalarında çıkıyor.ben bu kodları cmd ye yazıyorum ve sonrasında bu hata oluşuyor
C:\Users\Yiğit>Cscript slmgr.vbs ipk DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4
Microsoft (R) Windows Kod Merkezi Sürüm 5.812
Telif Hakkı (C) Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır.
Giriş Hatası: "C:\Users\Yiğit\slmgr.vbs" komut dosyası bulunamıyor
sizce neden böyle oluyor biliyor musunuz?
lisans anahtarını ilk kurulumda giriyorsun bir daha sormuyor sorsa bile kurulumdan sonra gireceğim tarzı seçenek çıkıyor... çıkmadıysa sorun keyde...Vista ve sonrası windows'ların saçmalığı zaten ilk başta keyi giriyorsun kurulum bittikten sonra 2. bir aktivasyon keyi istiyor.