- Reaksiyon puanı
- 17,394
Windows cihazınızda oturum açtığınızda açtığınız ilk uygulama nedir? Lütfen belirtiniz..
Doğal olarak Microsoft EdgeWindows cihazınızda oturum açtığınızda açtığınız ilk uygulama nedir? Lütfen belirtiniz..
Discord ve Spotify sanırım abi.Windows cihazınızda oturum açtığınızda açtığınız ilk uygulama nedir? Lütfen belirtiniz..
Internet Explorer ya da.Soruda hata yok mu? İlk oturum açtığım zaman Windows'un tertemiz olduğu zaman anlamına gelmiyor mu? O zaman ilk Microsoft Edge'yi açmak gerekiyor.
Opera'yı boşverin. Çünkü eski Chromium sürümüne sahip (şu an 89 sürümü var ama Opera'lar 79).Benim Google Chrome, sanırım bu uygulama bir zaman sonra değişebilir. Opera konusunda biraz araştırma yapmam gerekiyor.
Microsoft edge adamdir?Opera'yı boşverin. Çünkü eski Chromium sürümüne sahip (şu an 89 sürümü var ama Opera'lar 79).
peki ne kullanıyorsunHiçbiri.(Windows kullanmıyorum)
Bilgisayar ortamında ,uygulama olarak hiçbirşey sekilde oturum açmıyorumne kullanıyorsun
msconfig Başlatma seçenekleri üzerinden devre dışı bırakabilirsiniz.Ben istemeden Steam açılıyor direk
Biliyorum hocam ama üşeniyorum nedense .msconfig Başlatma seçenekleri üzerinden devre dışı bırakabilirsiniz.
WhatsApp + Google ChromeWindows cihazınızda oturum açtığınızda açtığınız ilk uygulama nedir? Lütfen belirtiniz..