The Fisher
Asistan
- Katılım
- 26 Aralık 2020
- Mesajlar
- 295
- Reaksiyon puanı
- 177
- Puanları
- 43
Bilgisayarınıza bulaşan en ama en güçlü,popüler virüs neydi?
Eğer şüpheleniyorsanız Kaspersky veya MalwareBytes(AdwCleaner)tarama yapın.Truva Atı idi.
Belki de şu anda da bilgisayarımda virüs var? ?
Yok, ironi olarak dedim.Eğer şüpheleniyorsanız Kaspersky veya MalwareBytes(AdwCleaner)tarama yapın.
Aman efendim neden helal ettiniz? Format ataydınız xdOkuldaki tahtaya musallat.exe bulaşmıştı . Hakkımı helal ediyorum'a basarak silmiştik.
O lanet virüs benim bilgisayarımada bulaşmış dı bende Hakkımı helal ediyorum basarak silmiştim.Okuldaki tahtaya musallat.exe bulaşmıştı . Hakkımı helal ediyorum'a basarak silmiştik.
Ulan zorla helallik aldırıyor.O lanet virüs benim bilgisayarımada bulaşmış dı bende Hakkımı helal ediyorum basarak silmiştim.
Resmen kafama silah ? dayayıp HAKKINI HELAL EDİYORSUN değilmi?Ulan zorla helallik aldırıyor.
Beyler zorla değil, virüsün yapımcısı vicdan azabı duyduğu için virüsü silen programı öyle yapmış.Resmen kafama silah ? dayayıp HAKKINI HELAL EDİYORSUN değilmi?
Ama yinede hakkımı helal etmiyorum ULAN ama pcden virüsünü sil diye buton koyması lazımdı.Beyler zorla değil, virüsün yapımcısı vicdan azabı duyduğu için virüsü silen programı öyle yapmış.
Adam ağır bir müslüman ama virüs yapmış işte, cehenneme gitmekten korkmuş öyle yapmışAma yinede hakkımı helal etmiyorum ULAN ama pcden virüsünü sil diye buton koyması lazımdı.
Ama yinede en azından silme butonu koymuş neyse ben umursamamışdım direk basmışım.Adam ağır bir müslüman ama virüs yapmış işte, cehenneme gitmekten korkmuş öyle yapmış
Popüler değil ama adware yemiştim çok kez bazen reklamlarda +18 şeylerde çıkıyordu sıkıntıydı yani.Bilgisayarınıza bulaşan en ama en güçlü,popüler virüs neydi?
Sürekli olarak exe kopyalayıp program açan basit bir virüsmüş fakat temizlenmesi pek kolay değilmiş. Kendi silme programını indirip hakkınızı helal etmeniz halinde virüsü temizliyormuş.Musallat.exe'yi ilk defa duyuyorum. Biraz araştırayım neymiş.
Sürekli olarak exe kopyalayıp program açan basit bir virüsmüş fakat temizlenmesi pek kolay değilmiş. Kendi silme programını indirip hakkınızı helal etmeniz halinde virüsü temizliyormuş.
Açıkça demeliyim ki bir kez virüs soktum bilgisayarıma. Onda da bilmeden oldu. Adını bilmiyorum ama masaüstüme binlerce dosya kopyaladı. Korkunçtu..Bilgisayarınıza bulaşan en ama en güçlü,popüler virüs neydi?