Windows başlangıç ekranında reset ve ekranda pembe çizgiler???

arcansas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaslar 1.5 ay oldu pc yi toplayalı 4bin tl civarında masraf yaptım gel gelelim 2 gündür bıktırdı beni neyse asıl konu su windows orijinal değil uyarısı geldi bende netten rastgele bir crack indirip kurdum orijinale gecti ama oyun oynarken ekran kapanıp açıldı birka kez önemsemedim sonra tarayıcı sayfası win7 olduğu halde eski görünüme dönüştü ve takılıp reset attı bundan sonra çok kastı ve pc yi kapattım daha sonra açtığımda arka arkaya başlangıç ekranında resetlendi ve güvenli modda başlatma yazısı geldi güvenli modda vs girersem ekranda pembe yatay çizgiler çıkıyor bu çizgiler bios ekranında da çıkıyor driver cdsi kurulmuyor format attım diskleri biçimlendirdim sorun devam ediyor yardım edin lütfen

Bayram GÜNEŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran Kartın arızanlanmış yeni aldım diyorsun ekran kartını servise ver garanti akpsamında yapılır

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Monitör, ekran kartı ikilmesinde gibi sorun. Değiştirme imkanın varsa değiştirip dene bu parçaları. Ekran kartın harici ise ve dahili (onboard) ekran kartı da varsa hariciyi çıkartıp bide öyle açmayı dene.

arcansas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur ederim deneyeceğim nova bilgisayardan Asya gtx670 almıştım umarım değiştirirler

SnickersTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Bayram Güneş ve [MENTION=23713]Karargaht[/MENTION] abiler ekran kartını çıkardım sorun düzeldi dediğiniz gibi ekran kartında sorun varmış bundan sonraki adımda ekran kartını garantiye mi yollamalıyım yoksa benim yapıp çözüme ulaşabileceğim bir yol var mı?

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
@Bayram Güneş ve @Karargaht abiler ekran kartını çıkardım sorun düzeldi dediğiniz gibi ekran kartında sorun varmış bundan sonraki adımda ekran kartını garantiye mi yollamalıyım yoksa benim yapıp çözüme ulaşabileceğim bir yol var mı?

Sorun ekran kartından olduğu için değiştirmen yada yaptırman şart, senin yapacak bir şeyin yok, tabi bilgisayar tamircisi değilsen.

arcansas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki tesekkur ederim garantiye yollayacağım o zaman ortalama kac gün sürer peki geri dönüşü ? Ya da kac gün icinde geri gelmezse yenisi yollanır?

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birsürü seçenek var ama hangisinin sorun olduğunu bilemeyiz.
Kabloda sıkıntı olabilir.Ekran kartında bir sorun olabilir.Ekranin veya ekran kartının VGA artık ne kullanıyorsan o girişlerindede sorun olabilir.
Bu saydıklarımı kontrol edersen(Kablo ve girişleri) sorunu çözebilirsin eğer Ekran kartından kaynaklanan bir sorun ise bunu servisin çözmesi gerekiyor.