• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows AMD 7670m' i görmüyor

resimleri pul gibi koyma tam resimi tıkla!
2017-06-20 16.50.49.jpg

Hocam benim ekran görüntüsünde bir sıkıntım yok ayrıca fırınla pek sağlıklı bir çözüm değil 3 ay sonra daha kötü olur diyorlar. Resimler konusunda haklısınız bir daha ki sefere dikkat ederim.

bişey olmaz o amd'nin fıtratında var ya komple söküp temizlenip monte edilir yada böyle terletilir orijinal bga:

Onder07 dostum, bir de MSİ Afterburner indirip, ekran kartı sıcaklıklarını paylaşır mısın? Eğer işlemci ile aynıysa, harici GPU bozuk anlamına gelir...

İyi Forumlar...

Tamam hocam biraz işim var halledip hemen deneyeceğim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam msi afterburner İntel HD yi görüyor ve Gpu sıcaklığını göstermiyor Cpu sıcaklığı 51-52 civarı ama Gpu'nun sadece kullanımını gösteriyor o da 10-14 arası masaüstündeyken Frosa

Tamam hocam biraz işim var halledip hemen deneyeceğim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam msi afterburner İntel HD yi görüyor ve Gpu sıcaklığını göstermiyor Cpu sıcaklığı 51-52 civarı ama Gpu'nun sadece kullanımını gösteriyor o da 10-14 arası masaüstündeyken Frosa
O zaman sorun GPU'da olabilir mi? Bir teknik servise baktırmanız gerekebilir...

Bende pes ettim artık hocam müsait bir zamanda baktırıcam artık. Hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler.

başta bahsettiğim konuda yeni gelişmeler oldu, başka bir çözüm yolu bulundu, belki bakmak istersin.

Hocam bende de gelişmeler oldu. Aygıt yönetici Görüntü Bağdaştırıcılarında İntel HD nin yanında bir tane Bilinmeyen Aygıt gördü. Daha sonra Driver denerken o aygıt Diğer aygıtların altında Bilinmeyen Aygıt olarak kaldı. Tekrar bir bilgi alışverişine başlarsak iyi olur aslında :) @PARAzitCELL