Windows / Açılmıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ali5800
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bende windows 7 var dün akşam tıkır tıkır mıkır mıkır çalışıyordu. bugun açmaya çalıştım fakat açılısta çıkan windows başlatıyor a geliyor o 4 kutucuk tam duracakken restart ediyor. Acaba diyorum Windows 7 nın bulundugu bolum HDD deki komple dolu oldugu ıcın mı? ubuntudan actım pc yı cd uzerınden. 1 gb lık alan açtım ama hala aynı? :S Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederim .
Saygılarımla Ali UZUN

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Windows 7 DVD'n hala duruyorsa kurtarma yapmayı deneyebilirsin.

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows 7 DVD'n hala duruyorsa kurtarma yapmayı deneyebilirsin.
kurtarma derken?
onarma chkdsk vs vs hepsini yaptım :S buyuk olasılık dıyorum w7 nın bulundugu yerde yer olmaması ama ubuntuda 1 gb lık daha yer actım 4 fgb lık hdd bolumu var onu ben windows 7 nın bulundugu yere ekleyecektım bı turlu ekleyemedım S: :blushing:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Valla sevmiyorum böyle demeyi ama iş Windows olunca elimiz kolumuz bağlı. Ubuntu CD'n de varmış, bence dosyalarını kurtarıp temiz bir kurulum yap. Onarma ile bile düzelmeyen bir sistemden, düzelse de hayır gelmez.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
güvenli moda girebiliyorsan ;
başlat ara kısmına cmd yaz ve yönetici olarak aç :)
sfc
sfc/scannow kodlarını gir 10dk filan bekle kapatıp açınca %80 düzelir :)

eğer güvenli modu açamazsan ya da onarıp sorun düzelmezse :)
win7 dvd tak oradan onarma yap :) başlangıç onarmadan başla :) mümkünse sistem geri dönüşüm yapma format at daha iyi :)

ama hazır ubuntu cd'in varken yedeklerini al formatı bas :)

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ahhh Ahh :D
şimdi bir de bos yer açma ile ugrasacam desenize :D :) Her şey için teşekkürler Arkadaşlar ve Teşşekürler abilerim. Teşekkürler SDN :)

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sfc/scannow işe yaramazsa, bootrec/fixboot komutunu dene. Win 7 DVD'si ile başlatıp yapman daha sağlıklı olacaktır.