Windows Açılırken Mavi Ekran Hatası

Globalgavat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows başlatılıyor diyor ve takılıyor sonra mavi ekran hatası alıyorum çözümünü bilen varsa yardım ede bilir mi :mellow: birde yorumlara nasıl resim ekleye bilirim yazarsanız sevinirim

Globalgavat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam arkadaşlar çözümünü buldum

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhaba benimde pc mavi ekran hatası veriyor. Ama komik bir durum var bilgisayarı ilk açtığımda o gün sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat aynı gün içinde kapatıp tekrar açtığımda bilgisayar kafayı yiyor. Mavi ekran veriyor anti virüs kendini kapatıyor programlar düzgün çalışmıyor. Bilgisayar kafayı yiyor bunun çözümü nedir

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Merhaba benimde pc mavi ekran hatası veriyor. Ama komik bir durum var bilgisayarı ilk açtığımda o gün sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat aynı gün içinde kapatıp tekrar açtığımda bilgisayar kafayı yiyor. Mavi ekran veriyor anti virüs kendini kapatıyor programlar düzgün çalışmıyor. Bilgisayar kafayı yiyor bunun çözümü nedir

Sürücü yazılımından veya donanımsal bir sıkıntın olabilir. Bunu çözmek için ilk önce format atın temiz bir Windows yükleyin sürücüleri doğru bir şekilde yükleyin öyle kullanın. Eğer sıkıntı devam ederse biosu sıfırlayın. Sorun halen devam ederse sıkıntı donanımsaldır. Ramlerin yerini değiştirerek veya başka ram kullanarak deneyebilirsin kolay gelsin.

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Format atınca düzelceğini sanmıyorum. Çünkü ben formatların sayısını unuttum yine aynı mavi ekranı veriyor. Ramların yerini değiştirmedim onu deniyeceğim. Teşekkürler