Windows 8'mi 7'mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sereno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sereno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk Öncelikle Herkese İyi Forumlar. Bilgisayarım(laptop) şu anda Windows 8.1 olduğu için bölümde konu açtım :). Arkadaşlar bilgisayarımı Win 7 yapmayı düşünüyorum. Sebep Windows 8.1 Kasıyor. Sorum şu ; Windows 8 ile Windows 7 arasındaki tek fark görsellikmi? Eğer lazım olursa PC özellilerini de yazabilirim. Bilgisayarı ne için kullanıyorsun diye sorarsanız ; zaten bilgisayar ortak kullanılıyor. Genellikle internetten film, video, forumlar, çeşitli siteler vb. şeylere ailem giriyor. Ben ise genellikle oyun için kullanıyorum ve veri tabanı okuduğum için SQL , visual studio (2010,2013) kullanıyorum. Photoshop , Fireworks, 3DS Max gibi programlarıda kullanıyorum. (3DS Max'ı genellikle kardeşim kullanıyor). Windows 8 de kasıyor. Şöyle derseniz ; diskte çok fazla şey vardır o yüzden kasıyordur derseniz yanlış dersiniz ; 914GB toplam diskten 427GB kullanılıyor yarısı bile değil. Çalıştığım yerde bilgisayarların nerdeyse hepsine Windows 7 kurulu. Sorum şunlar ;
1- Windows 7 ile 8 arasındaki fark ne?
2- Win 8 daha cok görselse ve 7 ile arasında pek çok fark yoksa (yukarda belirttiğim şeyleri yapmama engel olucak kadar fark yoksa) Win 7 kursam daha iyi değil mi?
3- Win 7 kurcaksam hangi sürümünü kuriyim? (Prof, Ultimate ve daha varsa hangisi?)
Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
İyi Forumlar....

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ben Windows 8 diyorum. Çünkü yenilik bence güzel birşey.

Sereno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam eyvallah yenilik güzelde kasıyor be usta. Yeniliğe önem versem çoktan Win 10 preview'ini kurmuş deniyor olurdum. Benim amacım kullanım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Donanım gerçekten eski ise, sürücüler Windows 8 için bulunmuyor ise ancak o zaman düşürün Windows 7'ye. İmkan varsa Windows 8.1 son sürüme geçin. En iyi performansı alırsınız.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
8.1 nasıl kasar yahu.Benim 7-8 ayı geçkin süredir kullanıyorum o zamandan beri hiç takılma bile yaşamadım. Orjinal windows mu kullanıyorsunuz crack mı ?

Sereno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal win8 kullanıyorum bilgisayar 1 format yüzü bile görmedi ama kasıyor nedense virüs falanda yok. O yuzden 7 geçmeyi düşünüyorum ( karar veremedim :D ) dediğim gibi Win 7 ile Win 8 arasındaki fark ne ? (yeni sürüm anladık..)
not; pc daha 1senesini doldurmadı geçen yıl ağustos ayında aldık (ağustos ortalarında falan)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
10159 kur rahat et sıfır kasma.