İlk Öncelikle Herkese İyi Forumlar. Bilgisayarım(laptop) şu anda Windows 8.1 olduğu için bölümde konu açtım . Arkadaşlar bilgisayarımı Win 7 yapmayı düşünüyorum. Sebep Windows 8.1 Kasıyor. Sorum şu ; Windows 8 ile Windows 7 arasındaki tek fark görsellikmi? Eğer lazım olursa PC özellilerini de yazabilirim. Bilgisayarı ne için kullanıyorsun diye sorarsanız ; zaten bilgisayar ortak kullanılıyor. Genellikle internetten film, video, forumlar, çeşitli siteler vb. şeylere ailem giriyor. Ben ise genellikle oyun için kullanıyorum ve veri tabanı okuduğum için SQL , visual studio (2010,2013) kullanıyorum. Photoshop , Fireworks, 3DS Max gibi programlarıda kullanıyorum. (3DS Max'ı genellikle kardeşim kullanıyor). Windows 8 de kasıyor. Şöyle derseniz ; diskte çok fazla şey vardır o yüzden kasıyordur derseniz yanlış dersiniz ; 914GB toplam diskten 427GB kullanılıyor yarısı bile değil. Çalıştığım yerde bilgisayarların nerdeyse hepsine Windows 7 kurulu. Sorum şunlar ;
1- Windows 7 ile 8 arasındaki fark ne?
2- Win 8 daha cok görselse ve 7 ile arasında pek çok fark yoksa (yukarda belirttiğim şeyleri yapmama engel olucak kadar fark yoksa) Win 7 kursam daha iyi değil mi?
3- Win 7 kurcaksam hangi sürümünü kuriyim? (Prof, Ultimate ve daha varsa hangisi?)
Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
İyi Forumlar....
1- Windows 7 ile 8 arasındaki fark ne?
2- Win 8 daha cok görselse ve 7 ile arasında pek çok fark yoksa (yukarda belirttiğim şeyleri yapmama engel olucak kadar fark yoksa) Win 7 kursam daha iyi değil mi?
3- Win 7 kurcaksam hangi sürümünü kuriyim? (Prof, Ultimate ve daha varsa hangisi?)
Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
İyi Forumlar....