CengizhanTr2007
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 17
Arkadaşlar eski bilgisayarımı uzun bir süre sonra tekrar kullaaya başladım ve içerisinde bulunan orjinal fabrika çıkışlı Windows 8 i 10yükseltmek için ana ekranda çıkan Windows 10yardımcısından güncelledim dosya indi kuruldu bilgisayar kurulumu tamamladı bana bir kaç ayar sordu onları işaretledim yeniden başlattı Windows 10 nun hoş geldiniz oturum açma ekranını gördüm siyah ekran geldi ve orda kaldı düğmeden kapattım sistemi komple geri açtım bu sefer bana qr kod verdi QR kodu okuttum ve beni buraya gönderdi https://support.microsoft.com/tr-tr/help/10164/fix-windows-update-errors
Ardından tekrar düğmeden kapatıp açtım siyah ekran geldi tekrar kapatıp açtım düğmeden sonra bana please select boot device gibi bir soru sordu 3 adet seçenek verdi bilmediğim için kappatım tekrar açtım şimdi kurtarama seçeneği yazdı burda devam sorun gider bilgisayarı kapat var burda bilgisayarı sıfırlama dan nasıl kurtarırım?
Sorunu laptop da yaşıyorum
Ardından tekrar düğmeden kapatıp açtım siyah ekran geldi tekrar kapatıp açtım düğmeden sonra bana please select boot device gibi bir soru sordu 3 adet seçenek verdi bilmediğim için kappatım tekrar açtım şimdi kurtarama seçeneği yazdı burda devam sorun gider bilgisayarı kapat var burda bilgisayarı sıfırlama dan nasıl kurtarırım?
Sorunu laptop da yaşıyorum