Windows 8 Yükleme sorunu lütfen yardım

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar setup işlemine başadığım anda böyle bir hata alıyorum yardımlarınızı bekliyorum...

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse mi anlamıyor bu ne güzel formmuş böyle :)

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar galiba yüklemeyi ön bellekten yapıyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sen forumu beğenmezsen kimsede sana yardım etmez.Hadi foruma cici de.:hammer::mrgreen:

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Serturk, imajı okuyamıyorum. Yazanı okuyabilmem için mesaj bölümünü büyültebilirsen...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bilgisayarı windows 7 den güncelleyerek mi kurmayı deniyorsun?
Eğer öyleyse güncelleme yerine baştan kurulumu deneyin.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dogru sürümü indirdigine emin misin?

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen forumu beğenmezsen kimsede sana yardım etmez.Hadi foruma cici de.:hammer::mrgreen:

forumu beğenmiyorum demedim aradan 9 gün geçmesine rağmen hiç kimsenin fikri olmaması bu forumda çok fazla bilgili kişi olmadığını düşündürdü bana. eğer sizinde bilginiz yoksa boşuna yer kaplamayınız bu konuda bilginiz olan konulara daha adaplı yazılar yazınız!

Bilgisayarı windows 7 den güncelleyerek mi kurmayı deniyorsun?
Eğer öyleyse güncelleme yerine baştan kurulumu deneyin.

win8 indirdim dvd ye attım arkadaşıma kurduk sorun çıkmadı benim pc ye kurmayı denedik böyle bir sorun verdi dikte yer yok gibi birşey diyor. bir arkadaş 'ön belleğe yükleme yapıyordur onu değiştirmen gerek' dedi ama nasıl olacağını o da bilmiyormuş :/

Dogru sürümü indirdigine emin misin?
evet eminim kardeş elimde hem 32 bit hemde 64 bit win8 setup var ikiside olmuyor benim sistemim 64 bit.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
forumu beğenmiyorum demedim aradan 9 gün geçmesine rağmen hiç kimsenin fikri olmaması bu forumda çok fazla bilgili kişi olmadığını düşündürdü bana. eğer sizinde bilginiz yoksa boşuna yer kaplamayınız bu konuda bilginiz olan konulara daha adaplı yazılar yazınız!

win8 indirdim dvd ye attım arkadaşıma kurduk sorun çıkmadı benim pc ye kurmayı denedik böyle bir sorun verdi dikte yer yok gibi birşey diyor. bir arkadaş 'ön belleğe yükleme yapıyordur onu değiştirmen gerek' dedi ama nasıl olacağını o da bilmiyormuş :/

evet eminim kardeş elimde hem 32 bit hemde 64 bit win8 setup var ikiside olmuyor benim sistemim 64 bit.

eğer iso olarak indirdiysen flashla yüklüyorsan şu proğramla yüklemeyi dene

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Klasik bir iso hatalı sorunu bence msdn sürüm indirip sırfırdan kurulum yapabilirsiniz. :)

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. bir program indirdim o program ile usb ye attım win8 dosyaları ve usb den tekrar denedim ve oldu kullandığım programı bulduğum zaman paylaşacağım