Windows 8 Yolda

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu Windows çok ses getirecek
26 Nisan 2009 Pazar 00:56
Microsoft durmuyor! Windows deneyimini baştan sona değiştirecek Windows 8 için geri sayım başladı. Peki Windows 8'de neler var?

Microsoft'un Amerika ana sayfası henüz yayımlanmamış Windows 7'nin halefiyle ilgili çalışmaların yakında başlayacağını bildiriyor.

14.04.2009 tarihili iş ilanına göre Microsoft yeni bir "Lead Software Development Engineer" yani baş yazılım geliştirme mühendisi arıyor. İlan bilindik taleplerin yanında yeni geliştiricinin gelecekteki faaliyetleri hakkında da bilgi veriyor. Bunların arasında Windows 8 için kurumsal müşterilerde devrim yaratacak yenilikçi özellikler geliştirme işi de var.

Vista halefi Windows 7 yüksek bir ihtimalle 2010'un başında piyasaya sürülecek, nihai sürüm adayının (RC) çıkış tarihi ise 5 Mayıs olarak duyuruldu. RC'nin çıkmasından sonra sadece hata düzeltmeye odaklanılıp yeni fonksiyonlar eklenmeyeceği için buna paralel olarak Windows 8'in geliştirme süreci bu senenin mayıs veya haziran ayında başlayabilir. (Hürriyet)
Kaynak

SpeedyStop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merak ediyorum 8 böle uzar giderse 59 80 ... 98 de ne yapacaklar :D windows 98 new edition :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Microsoft söz verdi win7 son windows diye

☻/|sDn|
/▌
/ \

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Birde yanına DX12 geliştirsin yoksa fazla satmaz.DX10 u geliştirmeden sırf vista için çıkardı.Win7 iyi olucak ama Win8 pek iyi olacağını sanmıyorum.Neyse artık 2 sene sonra görürüz.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Pıtır süper espri ya.Okuyordum hiç güleceğim yoktu pıtır diye bir yazmışın gülmekten ölüyordum.

Ohoo bu böyle giderse ki gitmez microsoft bu açıklarla yakında batar.Windows 8 onları kurtarır inşaallah.Hadi hayırlısı.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Demekki son değilmiş pıtır...;)

son olurmu ya. Teknoloji gelişiyor her saniye. Buna göre işletim sistemleri geliştirilmeye devam ediliyor bence windows 500 e kadar gider :D

daha windows 7 yi göremedim adamlar 8 i çıkartıyor :D:D buda ayrı bir durum.

gerçi daha önceleri 80 çekirdekli işlemci yapılmış ama satış politikasına göre biz hala 4 çekirdeklileri kullanmak zorundayız yani satıcılar en fazla bunu satabilirler :)