Yardım Windows 8 Wifi Driver

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,806
Eski laptop'uma Windows 8.1 kurdum. Kurulum sorunsuz gitti fakat WiFi yok. Sadece ethernet ile mi bağlanabileceğim?

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Eski laptobun sistem bilgilerini yada direkt modelini yazarsan sana yardımcı olmak daha kolay olur kanki.

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Eski laptop'uma Windows 8.1 kurdum. Kurulum sorunsuz gitti fakat WiFi yok. Sadece ethernet ile mi bağlanabileceğim?
Windows 8.1’i ben çok kullandım, forumda da sürekli övdüm, hala da kullanırım. Ve 30 kere kurduysam 30’unda da hiç böyle bir şeye rastlamadım. Sistem özelliklerinizi ve Wİ-Fİ adaptörünüzün modelini atarsanız belki sorunu çözebiliriz.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,806
HP'nin sitesinde modelin sayfası kalkmış. Model RTL8723BE. Bu arada dxdiag ekranı ekran kartını görmüyor? Fotoğrafları yolluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Wab Sharan @phanmetal

Telefonun kamerası berbat çekmiş.

Son düzenleme:

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Driverlar işe yaramazsa wifi kartı değiştirilebilir. Aliexpressde çok model var. Son çıkan intel modellerin Windows 8 desteği yok ama.

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
HP'nin sitesinde modelin sayfası kalkmış. Model RTL8723BE. Bu arada dxdiag ekranı ekran kartını görmüyor? Fotoğrafları yolluyorum.

@Wab Sharan @phanmetal

Telefonun kamerası berbat çekmiş.
Sürücünüz Realtek markalı bir sürücü olduğu için bunu Windows 8.1 ve 64 bit olarak indirip deneyin: RTL8723BE Software - REALTEK @phanmetal Lenovo bir laptopum var ve sürücüleri kendi sitesinden yüklüyorum çünkü Lenovo laptopun sürücüleri verdiğiniz linkte sadece Lenovo bilgisayarlara göre optime edilmiştir. Lütfen sadece modele göre link veriniz. Bir de bilgisayar modelinizi atar mısınız @kerlembit

Attığınız driver çalıştı. Teşekkürler
A yeni gördüm çalıştığını, ama önerim Realtek'den indirmeniz. Yakında sorunlar çıkarabilir.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Sürücünüz Realtek markalı bir sürücü olduğu için bunu Windows 8.1 ve 64 bit olarak indirip deneyin: RTL8723BE Software - REALTEK @phanmetal Lenovo bir laptopum var ve sürücüleri kendi sitesinden yüklüyorum çünkü Lenovo laptopun sürücüleri verdiğiniz linkte sadece Lenovo bilgisayarlara göre optime edilmiştir. Lütfen sadece modele göre link veriniz. Bir de bilgisayar modelinizi atar mısınız @kerlembit

A yeni gördüm çalıştığını, ama önerim Realtek'den indirmeniz. Yakında sorunlar çıkarabilir.
Aynı donanım olduğundan çalışacağını tahmin ettim. Denemesini önerdim.