MyNameİsJOHNNY
Doçent
Dışarıda İşim Çıkmıştı buyrunEvet, dediğim kriterlere uygun olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, bu programla değil. Siz bir resim bulun ve bana atın. Ben size yapıp dosyayı vereceğim.![]()
Dışarıda İşim Çıkmıştı buyrunEvet, dediğim kriterlere uygun olmalı.
Hayır, bu programla değil. Siz bir resim bulun ve bana atın. Ben size yapıp dosyayı vereceğim.![]()
Resim dosyasına göre çözünürlüğü değiştiriyor o zaman.Ben 1920x1080 olan monitörümde deneme yaptım. 2073x1144 olan fotoğrafımı eklediğimde monitör desteklenmiyor hatası verdi. Programın kendisi fotoğrafın pikselini kendi ayarlamıyor muydu?
ayarlamıyor hem o kadar büyük fotoğraf koymamalısın.Ben 1920x1080 olan monitörümde deneme yaptım. 2073x1144 olan fotoğrafımı eklediğimde monitör desteklenmiyor hatası verdi. Programın kendisi fotoğrafın pikselini kendi ayarlamıyor muydu?
Fotoğrafın bit derinliği 32 imiş. Ben bunu nasıl 24 yapabilirim?Resim dosyasına göre çözünürlüğü değiştiriyor o zaman.
Fotoğrafın biti 32 imiş. Ben bunu nasıl 24 yapabilirim?
Teşekkür ederim. Tekrar deneyeceğim eğer olmazsa pikselini düşürürüm.![]()
BMP Converter, convert any images, eg PNG to BMP or JPG to BMP
Convert PNG to BMP, JPG to BMP or any images formats. 1, 4, 8, 16, 24 or 32 bits image converter. Support for transparency and other settings.online-converting.com
672x378. 24 Bit derinlik.Teşekkür ederim. Tekrar deneyeceğim eğer olmazsa pikselini düşürürüm.
Tahmin ettiğim gibi pikselden kaynaklıymış. Orjinal Windows boot logosunun veya ASUS UEFI boot logosunun pikseli kaç biliyor musunuz acaba? Ona göre ayarlamak istiyorum da. @EFI Shell
Yine olmadı.672x378. 24 Bit derinlik.
Degismiyor hoşgeldiniz yazısı eski sürüm windows sürümlerinde hoşgeldiniz yazısı ekranı kapatilabiliyor ama microsoft engel koydu@EFI Shell Hocam videoda konulabilir mi acaba laptop'ım açılırken mısır patlatıp izlerim malum HDD kullanıyorum.?
Birde Hoşgeldiniz yazısı değişiyor muydu?
Teşekkürler hocam.Degismiyor hoşgeldiniz yazısı eski sürüm windows sürümlerinde hoşgeldiniz yazısı ekranı kapatilabiliyor ama microsoft engel koydu
Artık kapatma imkanı kalmadı![]()
NedemekTeşekkürler hocam.
BIOS'la ne alakası var?Bu tür rehberler için ellerinize sağlık eski konu ama ben yinede yazayım
Bilmeyen arkadaşları için bilen arkadaşlara danışınız bunu bilmeyen arkadaşlar biosunuzu bozabilirsiniz![]()
Tabii ki.benimki dual boot olur mu
tmm bu arada rektör ünvanınız hayırlı olsunTabii ki.![]()
Rektör olalı çok oldu ama sağol yine de.tmm bu arada rektör ünvanınız hayırlı olsun
uzun süre forumda aktif dildim. adama dmiştin ya o işlmciyi anakarta takarsan kendimi aşagıya atarım taktı mı takabildimi?Rektör olalı çok oldu ama sağol yine de.![]()
BGRT tablosu olanlarda UEFI Boot logosu diye bir şey var. Bende yok mesela.Bende HP logosu var. UEFI'lerde zaten laptop veya anakart markası çıkmıyor muydu ve mesela bu adımları uyguladık nasıl eski haline çevirebiliriz @EFI Shell?
Başka bir monitörde denediğim zaman logonun değiştiğini fark ettim. Gerçekten de monitörüm desteklemiyor, ama neden desteklemiyor? Bir fikri olan var mı?Yine olmadı.Monitör desteklemiyor hatası alıyorum.
Evet, değiştirilebiliyor. 7'de değiştirilebiliyor mesela.@EFI Shell , Windows açılırken gelen hoş geldiniz yazısı da değişebiliyor mu? (Orayı GTA SA'daki başlangıç sözüyle değiştireceğim.)