wpa_supplicant
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6,538
@EFI Shell ??
Sende kalp atKizgin atmiş.
ne kadar senle anlaşamasakta bu gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık
1. Resime baksaydın keşke. Hangi PC dediğin?Arkadaşlar bu arada bugün UEFI desteklemeyen bir laptopta denedim ve işlem başarısız oldu, EFI system part not found dedi. Legacy cihazlarda olmuyor demek bu da.
UEFI Boot Support kapalıydı, msinfo32'de ise BIOS türü eski olarak görünüyordu. UEFI yaptığımda oldu ancak. Sonuç olarak HackBGRT programını kullandığım zaman PC Legacy BIOS kullanıyordu, ayarı açınca UEFI olmuş oldu. Polemiğe gerek yok.Yalan söylüyor. Benim BIOS'umun aynısı var ama PC'ci Legacy olarak Windows 10 kurmuş. UEFI'ye çevirdi sonra AOEMI Disk Assistant ile.![]()
Sen BIOS'u UEFI ya da Legacy olarak OS kurunca üzerine kurulduğunu falan mı sanıyorsun?UEFI Boot Support kapalıydı, msinfo32'de ise BIOS türü eski olarak görünüyordu. UEFI yaptığımda oldu ancak. Sonuç olarak HackBGRT programını kullandığım zaman PC Legacy BIOS kullanıyordu, ayarı açınca UEFI olmuş oldu. Polemiğe gerek yok.
@EFI ShellYardım Edermisiniz Acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 124807
Sen UEFI olarak Windows 10 kullanmıyorsun. PC'nin markası nedir?Yardım Edermisiniz Acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 124807
Acer Aspire 5251 Olması LazımSen UEFI olarak Windows 10 kullanmıyorsun. PC'nin markası nedir?
UEFI Class 0 ya da UEFI Class 1 InsydeH2O BIOS var. Yani bu rehber sizi ilgilendirmiyor.Acer Aspire 5251 Olması Lazım
Peki BİOS Da Değişmezmi AcabaUEFI Class 0 ya da UEFI Class 1 InsydeH2O BIOS var. Yani bu rehber sizi ilgilendirmiyor.![]()
Veya UEFİ Kuramammı Zaten Format AtacağımPeki BİOS Da Değişmezmi Acaba
BIOS'un POST splash (size göre Acer logosu olur) değiştirebilirsiniz.Peki BİOS Da Değişmezmi Acaba
Nasıl YapacağımBIOS'un POST splash (size göre Acer logosu olur) değiştirebilirsiniz.
Bu öyle anlatılacak bir iş değil. Ben bir BIOS'unuzu inceleyeceğim. Size ne yapmanız gerektiğini söyleceğim.Nasıl Yapacağım
Tamamdır TeşekkürlerBu öyle anlatılacak bir iş değil. Ben bir BIOS'unuzu inceleyeceğim. Size ne yapmanız gerektiğini söyleceğim.![]()
UEFI destekliyormuş fakat varsayılan olarak kapalı geliyormuş.Tamamdır Teşekkürler
Yani Bu Programla İstediğiniz Boyutta Ve Formatta Foto Kullanırsam Olurmu ?UEFI destekliyormuş fakat varsayılan olarak kapalı geliyormuş.Acer logosu ise, 640x480 ve PCX dosya türü. Size 640x480 .PCX formatında resim lazım.
Evet, dediğim kriterlere uygun olmalı.Yani Bu Programla İstediğiniz Boyutta Ve Formatta Foto Kullanırsam Olurmu ?
Hayır, bu programla değil. Siz bir resim bulun ve bana atın. Ben size yapıp dosyayı vereceğim.Yani Bu Programla İstediğiniz Boyutta Ve Formatta Foto Kullanırsam Olurmu ?
Hayır, onun önemi pek yok.Resimin boyutu önemli mi?
Yarın denerim, sorun falan çıkmaz değil mi? Çıkarsa ne yapacağım?Hayır, onun önemi pek yok.![]()
Çıkmaz merak etme ama çıkarsa bakarız.Yarın denerim, sorun falan çıkmaz değil mi? Çıkarsa ne yapacağım?