Windows 8 ve Mac os x lion 10.7.2

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhbaa sayın forumcular ben 14 yaşında bir okurumda merak ettiğim bir şey var benim notebook 32 bit vista sp2 (toshiba a350-212) ben win 8 release preview 64 bit yükledim dvd ye attım bunu nasıl yüklerim f8 ile boot mu yapıcam ve bide mac os x kurcam 2 tb lik harddisk var arşiv yapıyorumda 10.7.2 lion versiyonu var bende bunu yükledim boot 0 error hatasından nasıl kurtulum mac de çok ısınma sorunu var aynı zamanda mac os x lion için driverları nerden bulabilirim ? lütfen yardım edin şuan mac os x için disk biçimlendiriyorum!!!

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
mac os inidirdiysen kuramazsın.mac os mac bilgisayarlara göre.Senin indirmen gereken iatkos.http://iatkos.me/.Windowsda ise bilgisayar açılırken biosa gir first boot device var(tam yerinden emin değilim ana başlıkları kuracalaman gerekebilir) first boot device cdrom olarak ayarla.

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iatkos l2 indirdim abim ztn release prewievi attım başlangıçta f12 iyi basıp selecct device den cd rom seçtim olmadı ztn iatkos l2 yi kurduğumda beri boot 0 error hatası aldığım için dvd y le açyorum bilgisayarı

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Mac os kurmak istiyorsun ve note book cok isiniyor. Yazik bilgisayarina. Eger macos x kurmak istiyorsan git buna uygun bir mac al derin ben sana degilse hic bulasma. Pasa pasa windowsunun keyfini cikar

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bosuna uğraşmayın bütün donanimlarinizin uyumlu olması gerekir driverlarini iyi bilmen gerekir bence çok kurcalama derim hard diskine yazık olur