Windows 8 tablet önerisi

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
tableti bence iOs al illaki Windows dersen samsung Ativi al

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Apple karşıtıyım.

Başka alternatifler var mı acaba ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
note tab 8 felan vat android onlardan al derim ?

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir dene, ondan sonra kararını ver bence ama illa ki olmaz diyorsan Surface diyorum ben, tasarımı gayet güzel dediğin gibi.

note tab 8 felan vat android onlardan al derim ?
Android aslında düşünebilirim ama ATIV kafamı karıştırıyor ne de .exe desteği var hem Play Store hemde Appstore programlarının fazlasına ulaşabilirim.

Aslında konuyu ikisinden hangisini alsam diye değilde Windows 8 li başka tablet önerisi almak için açmıştım

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir ara ativ gelsin direk alacağım demiştim ama 3g sizi 2800den girdi. Almadım bende. Note 8 aldım. Alet güzel ama diyorum şimdi 1299 tablete 79 kılıfına vermektense acaba nerdeyse 5 yıldır kullandığım notebook umu bir ultrabook alarak degişsemiydim. Birde ativ i somut olarak bir mağazada teşhir ürünü olarak görüpte inceleyememem de etkili oldu sanırım bu kararda. Son minvalde şuan ativ Q yu bekliyorum. Belki nasibim odur :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acer w700 alin derim. Çünkü atom islemcili degil i3 islemcilidir. Herkesin bildigi bir model degil ama güzel bir bilgisayar. Performansini ultrabooklarla kiyaslayabilirsin. Kutusundan klavyeli kilif cikiyor, normal bilgisayar olarak kullanilabilir. Istersen de kiliftan cikarip direkt tablet olarak kullanirsin. Normal windows 8lidir, her programi calistirir. Üzerinde usb girisi var. Fiyati da vatanda %25 indirimle 1650tlye alinabiliyor.