Windows 8 Oyun Sorunu !!!

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18

seablack2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Windows 8'de açamadığınız uygulama varsa ilk olarak uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyiniz.Netframework sürümünüzün güncel olmasına ve Direct X sürümünüzün güncel ekran kartınızın güncel sürücüsünü temin ediniz.

Mert_szgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler yardım için sorunları çözdüm Borderlands 2, Cabelas Dangerous Hunts 2013 ve Call of Duty Black Ops 2 Windows 8 de çözdüm sorun buddha.dll dosyasından kaynaklanıyormuş 63 KB lık dosya değil 65 KB lık olan dosyayı kabul etti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mert kabul ettiği dosyayı upload edip linkini paylaşırmısın ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaslar bendede windows 8 var ciftlik yada bahce oyunlarini cok yavas oluyor sizce sorun nedendir cevaplar icin simdiden tessekürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
korsn olarak yaptın demi ilk media centerden indirdin win 8 i sonra bir anahtar giridn doğru olmadını fark etti 180 günlük deneme sürümü yükledi sonra media centerden win 8 proya yükseltin ztn yükseltirken anahtar doğrulamıyo ve 180 günlük zaman kısıtlamasıda kalktı bu kadar basit

Mddata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Win8 kullanıcı kapasitesi çok az kullananlar da memnun değil fazla

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bende de ekran kartı performans vermedi malesef geri vites yaptık :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Win 8 en az 105 oyun albiliyo bunu biliyorum başka yerden bakmıştım:clover::biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşım benım 128 2gb ekran kartım var fakat empire earth 2 oyununu kurdum tam açılıyor benı masa üstüne çkarıyor neden acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimkide win8 single la language metin2 ye 1 kere girdim bida giremiom hata verio

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hacı wolfteam denedim yükledim açtım patch yüklerken sorun çıkıyor en basit oyunlardan olan c.s v1.6 yı bile açmadı DC online die bi oyun denedim açtı metin 2 yi de açtı lakin metin2 deki pvpler açılmadı ne biçim Windows 8 miş açtığı tek oyun metin 2 Windows 8 yüzünden 1 aydır kral oyunda ne kdr oyun var ise oynadım :mad::(:unsure:

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Windows 8 daha çok yeni böyle durumların söz konusu olması normal diye düşünüyorum. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes bende pro var oyun yüklüyom (özellikler uyumlu)oyun acilmiyor

handemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede CS!.6 çalışıyor başka oyunlar çalışıyor deli oldum yardım edin mause nin yanında top dönüyo sonra duruyo hiç bişi olmuyuyo yardım edin lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim bende win8 kullanıyorum bagzı oyunlar çalışmıyor yaman gereken oyun yanına gelip uyumlılık sorununu çöz demen sonra en üste tıklayı dierinde en alta tıklayıp yapa bilirsin sonra devam diyip bu değişiklilikleri kaydet diyip dilediğin gibi gire bilrisin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar windows 8 gelişmemiş olduğundan uyumluluğu yoktur onun için :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende metin2 açılıyor fakat pvpleri inmiyor bile torrent hatası veriyor depolama yeri yok diye birde bencoding hatasu torrenti kaldırdım yine olmadı eski pc den metin2 pvp indirip buna attım açıldı şimdide uygun cihaz değil hatası yüzünden açılmıyor. :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows 8 de hızlı yaz kaydolmada neden servis sisteminde neden hata oluşuyor :(

yucelbrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xp ve w7 de oyunlarda donanımlarımız destekliosa sorunsuz bi şekilde açıyor du w8 de bi değişim var bunu fark etmek zor değil. aynı donanım özelliklerine sahip ama farklı marka donanımlarda sorun oluşturabiliyor bazen ekran kartının sürücüsü bazen harddisk ama windows 8 başarılı bir sistem yaklaşık 7-8 sene önce windows 8i duymustum :D

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xp ve w7 de oyunlarda donanımlarımız destekliosa sorunsuz bi şekilde açıyor du w8 de bi değişim var bunu fark etmek zor değil. aynı donanım özelliklerine sahip ama farklı marka donanımlarda sorun oluşturabiliyor bazen ekran kartının sürücüsü bazen harddisk ama windows 8 başarılı bir sistem yaklaşık 7-8 sene önce windows 8i duymustum :D

Aynen katılıyorum,çok gariplik var örneğin:Ben kampanyalı güzel bir ,foto işleme programı indirdim,kurdum ama çalışmadı?.Opengl 2.0 hatası verdi yani kartın desteklemiyor dedi,nasıl olur ya,kartın opengl versiyonu 2.1.Hemen ati 13.1 paketi indirdim kurmaya başladım,ve hata!display driver yüklenemedi,ccc çalışmıyor.Çaresiz koyulduk kendi çözüm yolumuza,çünküm sevdim bu win 8 keratasını,7'ye nazaran çok hızlı :D Zorda olsa sorunu hallettim,yeni sürücüyü kabul ettirdiğimde,hem ccc,hemde hata veren program çalıştı.:clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bilgisayarı aldığımda windows 8 yüklüydü son derece memnunum bütün uygulamaları açıyor hiç sıkıntım yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende windows 8 enterprise deneme sürümü var win8 in zamanı dolunca win7 ye otomatikmen dönermi yoksa ben mi yapmalıyım