Windows 8 Oyun Sorunu !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer oyun oynuyorsanız bilgisayardan size önerim win 8 den vaz geçin. Oyun oynamak için win 7 yükleyin oyunlarda ve diğer araçlarıda sorunsuz giderebilirsiniz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende wolfteam ı indirdim açılmıyor delircem Windows 8 iğrenç:cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş Full Sürümünü Kullanıyorum Ve Hiçbir Sıkıntı Çekmeden Tüm Oyunlarımı Oynuyorum Full Sürümüne Yükseltmeyi Dene Yorumlara Bakmadım Belki Söyleyenler Olmuştur :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya win8 iyi çok iyide sadece bir sorunla karşılaştım cs de config dosyalarını açınca dosyalar birbirine karışıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de lotop var windows 8 ama log veriyor neden acaba bu yol gostertin bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim pc windows 8 crysis ve diğer oyunlar sağdan ve soldan kesik gösteriyor tam ekran olmuyor bana yardım edin ben sizin dediklerinizden de anlamdım ban tane tane anlatırmısınız ilk nerelerden girmem lazım ne olur!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş ben metin2 oynuyordum sildim yanlışlıkla yeniden yüklicem ama direk doluyor metin2 yi "c "ye yükleme exe sinde yanıt vermiyor sorunu bulamadım hemen mesaj atın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kardeşim şu call of duty 4 ün türkçe yamasını kurdum
türkçe bat dosyasını açın dıyo ama açılmıyor
oyunu normal acınca açılıo ıngılızce olarak ama
bi çare bulurmusunuz
bilgisayarım windows 8:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah rizasi icin yardim la noire indirdim gittim parayla aldim ama oyunu acinca hic bi ekran gelmiyo ben masaustune bakiyom o bana yardim edin lutfen benimde win 8

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zaten oyunlarda win 7 gösterimi en düşüğünü ifade ediyor. Bazı oyunların çalışmamasının nedeni herhangi bir dosya istemesinden kaynaklanıyor olabilir.Örneğin minecraft,biraz uğraştıktan sonra açıldı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eski oyunların hiç biri olmuyor kafayı yicem uyumluluk modu yönetici çalıştır denedim olmuyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu ya böyle 4 oyun yukledim oyunlara giriyor ama oyun donuyor ses çıkıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olum bendede cs hack indiriyom altta cıkıyor ama dosya cıkmıyor film çıkıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bendede windows 8 var ve ben hiç memnun değilim bazı oyunları açmıyor ve salak salak bildirimler gönderiyor bnden tavsiye en iyisi windows 7 :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
burda çoğunuz kurmadınız windows 8 ve sallayıp duruyorsunuz yada kurdunuz gerekli güncelleştirmeleri yapmadınız directx gibi kardeşim bende kurdum windows 8 fakat hiç bir sorunla karşılaşmadım en çok sevdiğim yanı açılış süresi 6 sn de masaüstündeyim yok böyle bişe gayet hoş ve güzel windows 8

nigdeli5168

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende de win8 single language var mw2 açılıyor ama pes13 çalışmıyor nasıl iş anlamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:kardeşim ben bir hacker olarak size tavsiyem oyunun parçaları tek tek yükleyin sonrada birleştirme programıyla birleştirin. kardeş tavsiyesi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun modu, yazılımlarını kesintisiz olarak kullanabilmeyi talep eden, açılır pencerelerle rahatsız edilmek istemeyen ve CPU kullanımının en aza inmesini isteyen kullanıcılara yönelik bir özelliktir. Oyun modu ayrıca bir sunumun antivirüs etkinliği nedeniyle kesintiye uğramaması gereken durumlarda sunum modu olarak da kullanılabilir. Bu özelliği etkinleştirildiğinde, tüm açılır pencereler devre dışı bırakılır ve zamanlayıcının etkinlikleri tamamen durdurulur. Sistem koruması arka planda çalışmaya devam eder ancak kullanıcıdan herhangi bir etkileşim talebi olmaz

merterden19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar.
Windows 8 Enterprice'ın dene sürümünü kullanıyorum.Microsoft'un kendi sitesinden indirdim ve 9 gün oldu.Ama yaşadığım sorunlar delirmeme neden oldu :cursing:
Sorunlarım kısaca şöyle:

1)Microsoft'un kendi mağazasından indirdiğim Pinball Fx2 ve Microsoft Solitare Collection oyunları ''Profil Yükleniyor" kısmına kadar gelip kapanıyorlar.
2)İstanbul Kıyamet Vakti oyununu ilk yüklediğim zaman açıyordu ama şimdi açılmıyor.
3)Borderlands 2,Batman Arkham City oyunları açılmıyor.

Saygılarımla

Ben de Windows 8 kullanıyorum bende de açılmıyordu güncellemeleri yapınca düzeldi.