Windows 8 Nasıl kurulur? (Resimli Anlatım)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz ? Ben bu siteye ilk üye olduğumda bilen bilir işlemcinin ne olduğunu sormuştum.2-3 sene önceydi.Yan komşudan intel cdlerini alıp yüklemiştim işlemciyi değiştiriyorum sanmıştım.Şimdi soketi belleği her bir şeyini biliyorum.En basitinden bu sitenin bir sloganı var.

Biliyorsan paylaş bilmiyorsan sor.(böyleydi dimi unutmadım inşaallah :D )

1lk3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne kadar sürdü kurulum süre olarak bir farkı varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben herseyi yaptım indirdim dvdyede attım ama okutamıyorum bi türlü bilgisayırı acıp kapatıyom yok format falan delircem:scared::cursing::crying:

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burda çok kolay işler diyen arkadaşlar doğarken mi öğrenmişler windows kurmayı veya pc kullanmayı ? İlk bilgisayarın karşısına oturduğunuz günü düşünün. Sonra ilk format attığınız zamanı kimbilir nasıl uğraştınız veya hangi kaynaklara baktınız. Unutmayınki hergün birileri pc başına yeni oturuyor.

nakressa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdiğiniz imaj dosyasını win7 usb tool aracı ile usb belleğe aktarın usb bellekten açılış yaparak kurabilirsiniz..

mtiske

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
şuna uygun bir de crack bulsak iyi olacak
final tr sürümleri çıkmış
cracksiz kötü olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana yardım ede bilirmisiniz ben windows8 yüklemesini açıyorum herşeyi yapıyorum yükleme bitince bilgisayar yeniden başlıyo sonra sizin dediğiniz ekran yerine windows yüklemesi başarızız oldu önceki sürüm geri yükleniyor diyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

nonameaccount

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Windows 8 yüklemeyi herkes biliyor. Ama çift ekran kartı olan bilgisayarlarda sorun yaratıyor bu sorunu nasıl çözeriz biliyorsan sen onu söyle...

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
''DİKKAT SORU'' :)

Ben win 7 de sürücü seçme kısmında c yi gelişmiş ayarlardan sil seçeneğiyle silip sistemi buraya yüklüyorum resimde ise ''Format'' seçeneği işaretlenmiş aradaki fark nedir bilen var mı?.Acaba format seçeneğinde c deki dökümanlarımız kalıp sadece sistem dosyaları mı siliniyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu kurulum tarifi yanlış. dvd den kurmak için win7 yi başlatıp sonra dvd yi takarak setup yapılması lazım. Bu anlatılan şekilde yapıldığında kabul görmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben windows 8 kullanıcısıyım. bilgisayarıma office programı indirdim kurdum ama düzgün çalışmadı. bana düzgün indirebilecegim bir site ve nasıl yükleyeceğüm hakkında yardımcı olur musunuz. (2007 - 2010 - 2013 ) programlarından biri tercihen 2010

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Setupu bilgisiyara koydum öyle denedim windows 7 veya 8 bilmiyorum olmuyo bilgisiyarı kapattım bigisiyarı açamadım en son açabildim postal2 olmuyo delirtti beni oyunu seviyodum ama sevmekten vaz geçtim delirtti beni

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben buraya gelerek tanimadigim windows 8ìn kurulumunun bukadar basit oldugunu gordum, anladim...

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Sanırım dün 4 kere filan kurdum. Windows 8.1 bir daha mı aslaa.. :drool: