Eski Android cihaza Windows nasıl kurulur?

Dolap Osman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim eski android 4.4.2 sürümünü kullanan bir asus tabletim var (cihazın adını bilmiyorum tabii)bizim evin internetine bile bağlanamıyor 1gb rami var 5gb de depolama alanı var içine nasıl windows me kurulur mu kurulursa nasıl kurulur?

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Büyük ihtimalle Windows kuramazsınız ama cihazın fotoğrafını alabilirsek model bilgisini bulup net bir cevap verebiliriz 😊

paraffin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
53
Yanlış Bilgilendirme
Emulatör ile kurulabilir. Ama esas işletim sistemi olarak kurulamıyor. İşlemci mimarisi desteklenmiyor.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Benim eski android 4.4.2 sürümünü kullanan bir asus tabletim var (cihazın adını bilmiyorum tabii)bizim evin internetine bile bağlanamıyor 1gb rami var 5gb de depolama alanı var içine nasıl windows me kurulur mu kurulursa nasıl kurulur?
Marka modeli nedir?

paraffin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
53
Bazı Asus tabletlarde intel atom ailesi işlemciler kullanılıyor. Bunu bilmediğim için bir önceki yazımda yanlış bilgi vermiş olabilirim. Üzgünüm. "Yanlış bilgilendirme" olarak etiketleyen arkadaşa teşekkürler.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Bazı Asus tabletlarde intel atom ailesi işlemciler kullanılıyor. Bunu bilmediğim için bir önceki yazımda yanlış bilgi vermiş olabilirim. Üzgünüm. "Yanlış bilgilendirme" olarak etiketleyen arkadaşa teşekkürler.
ARMv7 ve ARMv8 için Windows'lar mevcut.
Videolar bana ait.

paraffin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
53
Videolar bana ait.
Ama bu sistemde sadece ARM programlar çalışıyor değil mi? Yani bildiğimiz Windows programlar çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videolar bana ait.
Konuyu okumadınız galiba. Arkadaş "Windows 10 kurulur mu?" demiyor. "Windows ME kurulur mu?" diyor.

Son düzenleme:

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Ama bu sistemde sadece ARM programlar çalışıyor değil mi? Yani bildiğimiz Windows programlar çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu okumadınız galiba. Arkadaş "Windows 10 kurulur mu?" demiyor. "Windows ME kurulur mu?" diyor.
ARMv8 sürümlerde normal x86 desteği var ama ARMv7'de yok.