Windows 8 güncelleme sorunu

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
O zaman yol gözüktü :) Yav microsoft uğraştırıyon milleti :)

Win 8 Single language aldığım yeni sistemle verilir tek dil ve kısıtlamalar cok kişi şikayetler bana geldi hepsine özetini söyledim gözünü kırpmadan değiştirdiler kimi kacak yükledi win8 sürümlerinde kimi orjinal aldı
ama sen Win 8 Single language bir imajını al dvd orjinalın ileride satmak istersen pc yükler verirsin orjinal olarak .

Ne demek ne zahmeti estafurllah hepmiz yardım icin burdayız.:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@IThelp sana laptopu vereyim bir bak yaw...
ciddiyim:)

istanbul daysan olur neden olmazsın yardımcı olurum.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Win 8 Single language aldığım yeni sistemle verilir tek dil ve kısıtlamalar cok kişi şikayetler bana geldi hepsine özetini söyledim gözünü kırpmadan değiştirdiler kimi kacak yükledi win8 sürümlerinde kimi orjinal aldı
ama sen Win 8 Single language bir imajını al dvd orjinalın ileride satmak istersen pc yükler verirsin orjinal olarak .

o zaman geldiğimde ararım seni....sen havaalındaydın değilmi?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
O zaman yol gözüktü :) Yav microsoft uğraştırıyon milleti :)

işin en güzeli bu onlar bizimle biz onlarla her iki taraf zevk alıyor bu işten birşeyin uğraşması olmazsa ne tadı oluyor ne tuzu. aslında onlar iyilik yapıyor onlar uğraştıkca biz bilgilerimizi daha da geliştiriyoruz:)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

İmajı nasıl alacam?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
artık bir yemek ısmarlarsın diyorum:)
yanlız cebin şişkin olsun:)
ben doymam:)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
artık bir yemek ısmarlarsın diyorum:)
yanlız cebin şişkin olsun:)
ben doymam:)

istediğin yemek olsun ama calışma saatlerimin dışında gelme ben 08:00 ve 17:00 arası calışıyorum sonra gece geldiğinde ben geldim deme :) geldiğinde hayatında göremediğin bir bilişim ofisi göreceksin:) uzaydan sanma kendini :)

neyse size iyi geceler ben yatmaya gidiyorum sabah saat 6 kalkıyorum:)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
istediğin yemek olsun ama calışma saatlerimin dışında gelme ben 08:00 ve 17:00 arası calışıyorum sonra gece geldiğinde ben geldim deme :) geldiğinde hayatında göremediğin bir bilişim ofisi göreceksin:) uzaydan sanma kendini :)
biz genelde saat 7:00 orada oluyoruz :)
artık gerisini sen düşün. bir kaç gün (en az 3 gün) istanbulda kalacagım...işlerimi hallettikten sonra Urfaya gecerim:)

dreamroma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 ,i yeni kurdum yaklasik 120 adet günceleme cikti ve birtanesi haric hepsini kurdu sorunsuzca.
sicherheitsupdate für windows 8 für x64-basierte systeme (KB3034344)
Bu güncelemeyi kurduktan sonra bilgisayari yeniden baslatinca yapilandirma hatasi veriyor ve kurulmuyor sorun nereden kaynaklaniyor ola bilir acaba.

BabaHoroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de var.Günlerdir uğraşıyorum.Son çare,tüm güncelleştirmeleri otomatiğe kapattım,yirmişer yirmişer yüklüyorum.Son 40 tane kaldı.Bir veya bir kaçı hatalı.Hatalılar kalsın,diğerlerini yükleyeyim yeter herhalde.
Olursa 8.1 e yükselteceğim daha sonra.

Not:2 senelik asus laptopum.Win 8 single language olarak aldım.Hemen kendim 8.1 e yükseltmiştim,hiç sorun olmamıştı.Şimdi virüsten dolayı formatladım,güncelleştirme sorunu yaşıyorum.

BabaHoroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstteki yorumumda yazdıklarıma devam ettim ve 20 güncelleştirme kalınca,mağazadan 8.1 e yükselttim.Şimdi sorun yok

semihtekgul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
++arkadaşlar bir sürü video izledim çözümü hep ayni anlatmişlar sorun gider falan filan ama genellikle olmuyor.++bios ayarlarina girip boot secure kismindan enabled'i disabled yapiyoruz güncelleme öncesi, güncelledikten sonra tekrar disabled'i enabled yapiyoruz birde öyle deneyin.

Ben sirf bu sikinti yüzünden deli olduğum için her yere bu sikintiyi çekenleri bilgilendirmek için yaziyorum.

Yardimci olabildiysen ne mutlu !