Windows 8 fiyaskoya mı dönüşüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Savunduğum şey kullanıcıların isteklerini önemsemeyen bazı şeyleri dayatan ürünlerin başarısız olacağıdır.
Benim savunduğum bu şey bana hakaret etmeni gerektirmez. Edep ve terbiye sınırları içerisinde yaz.

O cümleyi bilerek senin "böyle saçma düşünce tarzı olurmu" cümlene denk gelsin diye ekledim.
Bu nedenle verdiğim cevap tam gerektiği gibidir! Sen çerçeveni bilirsen karşındaki de bilir.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
O cümleyi bilerek senin "böyle saçma düşünce tarzı olurmu" cümlene denk gelsin diye ekledim.
Bu nedenle verdiğim cevap tam gerektiği gibidir! Sen çerçeveni bilirsen karşındaki de bilir.

Bir düşünceye saçma demek ile bir insana hakaret etmek farklı şeylerdir.
Bunu bilmiyorsan konuşmayacaksın. Saygısızlık edepsizlik yapma.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bana ilk 5-6 ayında başarılı bulunan bir windows sürümü göstersene !
Tabiki istatistikler Win8 için iyi şeyler söylemeyecek.
Fakat önümüzdeki sene win 7 ile satılan laptop bulabilecek misin?
Herkes seve seve win8 almış olacak, böylece pay giderek artacak.
Jeton köşeli de olsa zamanla insanlar metro ya da alışacak...

Bu tarz firmalar piyasayı domine eder, kullanıcının başlat tuşunu sevip sevmemesi, win 7 ile daha mutlu olması, win7yi daha performanslı sanması esasında umrunda olmaz.
Demek istediğim net olarak senin ne düşündüğünü önemsemedikleri. Zamanla iş öyle bir hal alacak ki kullanıcılar
1. önceki sürümü bile kullansa yeni çıkan yazılımlar/donanımlar geri uyum sağlamayacak.

Son olarak neyi savunduğunu anlamadım. Win 8 performans açısından win7ye göre kötü mü örneğin?
Bu kafaya nasıl erişiyorsunuz ? Yani adam yenisini yapıyor ve eskisinden kötü oluyor öyle mi ?
Hem de milyar dolarlar yatırım ve R&D den sonra.

O sebeple mi MS IE6 ve Win XP yi öldürmek için o kadar uğraşıp emek ve para harcıyor?
Bazı kafalar jeton yuvarlak olsa da bu konuyu anlamıyor...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D windows 8 tam bir fiyasko.Gelen vuruyor.Giden vuruyor yazık.Oh olsun biz demiştik :D microsoft'a.

ERTdXmK.png

vViZfbr.png

kaynak

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Öyle de olsa böyle de olsa reklamını yapıyor her daim. Belki bu da bir pazarlama stratejisidir.
Gündemde her zaman 1 numara olmak...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bence magazada çok sağlam yazılımlar uygulamalar var böyle demek uygun olmaz kanıt mı istiyorsunuz göstereyim !!

Twitter uygulaması : ama denediğinizde bana yazın normal www.twitter.com a girmektense metro twitterı şahane twitterı sevmeyen biri bile twittera başlayabilir mükemmel ötesi kusursuz yapmışlar 1 tane kusur bulamadım güncellenmesınede gerek yok zaten 4/4 luk ne gerek var 4/5 lik mi olcak ?

SkyDrive uygulaması : Çok iyi entegre edilmiş masaüstünden hiçbi farkı yok tek tıkla dosyayı yüklüyosun ( metrodan ) bahsediyorum

Shiftdelete.net uygulaması : magazaya ilk girdiğimde uygulamayı indirdim çok sağlam bir teknoloji sitesi uygulamadaki küçük kareler ve videoları tam ekran yapma şahane

Shazam uygulaması : En çok sevdigim uygulamalardan bir tanesi kocaman 1 tane butonu var tıklıyorum şakkkk diye bilinmeyen şarkıyı buluyor

daha bunun gibi çok kusursuz uygulama var magaza berbat değil sadece android ve ıos a göre gelişmemiş o kadar ben 4/4 lük magaza demıyorum tabiki geridee

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=322625]Connections[/MENTION], konuları karıştırdın herhalde, mağazalardan bahsedilen konu bu değil, aşağıdaki konu:

.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yenilikleri takip eden birisiyim. Windows 8 ide çıkar çıkmaz denedim. Microsoft un metro arayüzü ve başlat butonuyla ilgili opsiyonu kuruluma koysaydı hakikaten hızlı bir yükseliş sergilerdi. Kaldı ki yeni diz üstü bilgisayarımda windows 8 ile geldi. Ancak windows 8 kullanışsız. Neden 3. parti yazılımları yüklemek zorunda kalayım. Veya neden metro gibi bir arayüz kullanmak zorunda bırakılayım. Döndüm windows 7 ye. Tablet, smartphone, pc hepsini tek platformda toplama düşüncesi yemez Çünkü tablet ve pc segmenti birbirinden ayrı kulvarlar.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Metro arayüzünün kullanım kolaylığını ve kullanırlışlığını anlayamamış olanlar Windows 8 kullanmasın. Neyinize yenilik :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Benim gözümde Windows 8'i kötüleyenler = Koca bir işletim sistemini sadece metro arayüzü olarak görenler

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
8'i kötüleyenler hiç kullanmış mı? kullanmadan atıp tutuyorlar ön izleme sürümünü kullanman 8'i kullandın demek olmaz .

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Forever Windows 7 :P

Konuda [MENTION=195265]Ben Kenobi[/MENTION] arkadaşın yorumlarına katılıyorum. 3 parti yazılım kullanarak başlat menüsü yapmak, Ferrari' ye Hacı Muro tekerini takmaktan farkı yok :mrgreen:

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Windows 8.1'e başlat geri getirilirse (opsiyonel bile olsa) protesto için Vista'ya geri dönerim :cursing: :lol:

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Vista dan Windows 8 e geçtim gayet memnunum çok hızlı ve kararlı çalışıyor.Sistem,pentium dual 2,00 Ghz,ram: 2 gb, ekran kartı: intel G33/G31 express chipset family , yinede hızlı memnunum. :) tek sorun çözünürlük sanırım (1280*1024) iki uygulama aynı anda açma özelliğinden yararlanamıyorum.Bu sorunda 8,1 güncellemesiyle giderilecekmiş diye duydum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows 8 hoş ama eksileri çok metro güzel ama dahada iyisine yapabilirlerdi en baştan xp mode eksik bana göre ondan ziyade oyunlardaki performans sıkıntısı vs.. bisürü eksiklikler var bana sorarsanız win8 geçmek için biraz erken veya windows 7 geliştirsinler daha iyi olacak microsoft için tek söz vardır forever windows7 ve xp
ps: 64bit türkçe olsaydı yazılımları tam olsaydı xp kullanırdım ama şuan en avantajlı win7. win8 bi b.. yaramıyor desem :D win9 beklicez bence