Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım bilgisayar marka ve modeli önemli değildir. Ekran kartı marka ve modeli önemlidir. Ben de dell kullanıyorum ve Windows 8 gayet başarılı bir biçimde ekran kartımı tanımıştı. Ben Ati Redaon 5400 HD kullanıyorum.
Önerilerin;
Üretici firmadan Vista, Windows 7 sürücülerini indirmen. Daha sonra Sağ tıkla ve özelliklerden windows 7 uyumlu hale getir çünkü Windows 8 sürücüleri bulunmuyor fakat bildiğim kadarıyla, vista veya Windows 7 sürümlerinin kurabilirsin.
Hardımcı olacak arkadaşlara daha detaylı bilgi verirsen marjinal faydan artacaktır. Aksi halde uyumlu olmayan sürücü ve donanım tanıtma süreçlerini yaşayabilirsin.
İntel 945 e karşılık gelen bir kart sanırım ati x 1500. söylediğinizi deneyip sonucu yazacağım. Zira bir kaç yol denedim olmadı ve bu haliyle görüntü berbat. İlginiz için teşekkürler.
--- Mesaj Güncellendi ---
Evet problem çözüldü. Söylediğiniz gibi sürücünün üzerine sağ tıklayıp uyumluluk kısmından wista' yı seçtim. Şimdi ekran çözünürlüğüm 1280X800 ve oldukça güzel. Sağ tıklama ve uyumluluk tiyosu için teşekkür ediyorum.