Windows 8.1'e Aero Görünümü Kazandırma

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
1476525_10152011631600861_1765310766_n.jpg

Merhaba arkadaşlar.
Bilindiği üzere Windows 8.1 de aero glass özelliği yok. Şimdi biz yeni çıkan bi aero tema kurarak W8.1 de aero glas özelliğini geri getireceğiz..

Herşeyden önce şunu hatırlatmak istiyorum. Bütün bu işlemlerden önce sistemi geri yükleme noktası oluşturun bi olumsuzluk meydana gelirse sistemi geri yükleyebilesiniz..

Birde bu temayı sadece Windows 8.1 için yükleyin başka işletim sistemlerinde denemeyin. W8 de bile olsa sorun olabilir. Sadece 8.1 içindir ısrarla söylüyorum bu nokta önemli..

Windows 8.1'e Aero görünümü ekleyebilmek için önce sistemimize dış kaynaklardan görsel değişiklikler uygulayabilmek amacıyla özel bir yama yüklememiz gerekmekte.

Bu yama dosyaları benim bildiğim kadarıyla 2 adet birini indirip kurun. İkisinide kurabilirsiniz bi sıkıntı olmaz..

UxStyle Buradan İndirin

UltraUXThemePatcher Buradan İndirebilirsiniz

32 ve 64 bit sistemler içinde geçerlidir.. Bu yamalardan birini veya her ikisinide kurun.

Sonra

Aero 8.1 (Windows 8.1)

aero_8_1__windows_8_1__by_xxinightxx-d6uewnk.jpg

Temayı BURADAN İNDİRİN
62.7 mb zıp

Bu temayı indiriyoruz zıp dosyasındaki içeriği masaüstüne çıkarıyoruz..
C:/Windows/Resources/Themes Klasörünün içerisine atıyruz. Yönetici izni isteyecek onada evet deyin tamamdır..

Sonra masaüstüne sağ tıklayıp kişiselleştirden yüklediğiniz temayı ayarlayın ve keyfini sürün.. Güle güle kullanın.

@muratflash

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Performansta sıkıntı yok değil mi? Windows 8 başlat menüsü yamasini kurduğumda gecikme yaşıyordum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bence de insan temayı kendi uygulaması lazım..