TBM
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 358
başlat gelmedi değil mi?
başlat var fakat sağa tıklayınca en çok kullanılan uygulamalar geliyor...başlat gelmedi değil mi?
>>Güncelleme gelmedi bana..
>>O nedenle Msdn nin iso dosyasını indirdim i.netten(2 hafta önce yayınlanmıştı..)
>>Ve format atıp geçtim 8.1 enterprise a...
>>Mağazanın yapısını değiştirmişler..İşlevselliğini kaybetmiş bir başlat butonu gelmiş...(İlk izlenimlerim..)
Windows mağazaya girememe sebebin tamamen youğunluk. Eğerki ucunda bir hata yoksa. Windows 8 Yeni format attım demişsin. Eğer ki sistemi oturtmadıysan Windows 8.1 Final yükle ordan güncelle derim. Çünkü windows 8 üzerine mağazadan 8.1 güncellemesi alan bir kaç kişi gördüm driver ve sistem hataları alan. Tercih senin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Windows 8.1 final RTM yüklemek isteyenler bu konuyu inceleyebilir.
Gönderdim kardeşim. Silinme değilde son 3 harfini sildim. Link yayılırsa benim bulut elden gider iso dosyası silnir diye. Çünkü microsoftun iso dosyaları her zaman silinmiştir serverlardan.
bende başlat menüsü çıkmıyor. 8.1 güncellemesi bittiğinde secure bot yapılandırılamadı hatası veriyordu. bu sorunu biostan çözdüm ama . neden başlat butonu çıkmıyor. hergangi bir yerden bir ayarmı yapmam lazım yada güncellemeden sonraki secure boot dan dolayamı oldu. benim merek ettiğim yapılandırma hatalı mı oldu?
bu çıkmıyor mu.çalıştıra winver yaz.9600 yazmıyorsa eksik yüklenmiş.
![]()
9600 yazıyor. menüde üsteki gibi. başlat butonu nerede ozaman benim istediğim başlat butonuna bastığımda linkler halinde programları göstersin Metro arayüzünü değil klasik başlat butonu yok mu acaba
yalandır o pistir,iğrençtirwindows 8.2 çıkmamışmıydı.Çünkü indirme linkini bulmuştum.
windows 8.2 çıkmamışmıydı.Çünkü indirme linkini bulmuştum.
windows 8.2 çıkmamışmıydı.Çünkü indirme linkini bulmuştum.
Bazı Windows 8 sürümleri ücretsiz Windows 8.1 güncelleştirmesini desteklemez. Bunlar:
Windows 8 Enterprise
KMS etkinleştirmesi kullanılarak kuruluşlar tarafından yüklenen Windows 8 Pro sürümleri
MSDN ISO kullanarak yüklenen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı kullanılarak etkinleştirilen Windows 8 sürümleri
Bu sürümlerden birini çalıştırıyorsanız ücretsiz Windows 8.1 veya Windows RT 8.1 güncelleştirmesini Mağaza'dan yükleyemezsiniz.
Windows 8 sürümünü MSDN ISO kullanarak yüklediyseniz MSDN.'den benzer bir ISO kullanarak Windows 8.1 yükleyebilirsiniz
torrenttenyahu benim dreamspark üyeliğim var. visual studio 2010 pro filan indirdim seriali verdi ama msdn den şu 8.1 güncellemesini indiremedimbu msdn Subscriber ID yi nerden bulucam ben :S
final sürümünü indirip aktive ettikten sonra win update güncellersin17 ekimde çıkan düştü mü?türkçesi