Windows 8.1 Yayınlandı, İndirin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cavess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Tabiki bunun için çalışan retail key bulmanız gerek.

Konu ile alakasız olacak ama TTNET bugün benim neti 11 mb çıkarmış tekrardan. Hayırdır dedim hayra yordum. Sabahtan beri net ağladı be :)

Bunu duyan TTNET çalışanları yarın 1 mb geri düşürür.:D şaka yapmıyorum.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tabiki bunun için çalışan retail key bulmanız gerek.

Konu ile alakasız olacak ama TTNET bugün benim neti 11 mb çıkarmış tekrardan. Hayırdır dedim hayra yordum. Sabahtan beri net ağladı be :)
ttnet var bişeyler :) benim hız sabit fakat ping zamanzaman 400'den fazla oluyordu şimdi bakıyorum 15 :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
W8.1 i güncelleyen arkadaşlar şimdi çalıştıra winver yazıp enterlayınca sürüm ve yapı numarası bu mu??..

07vz3UV.png

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
W8.1 i güncelleyen arkadaşlar şimdi çalıştıra winver yazıp enterlayınca sürüm ve yapı numarası bu mu??..

07vz3UV.png

Evet bende okunuya değindim final olduğu için sürüm numarası aynı fakat son dokunuşlar yapmışlar güncellemede yüklemeni tavsiye ederim

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Windows 8.1 Çok Yanında Geliyormuş :D Heyecanlılar tabi :)

6ct6.jpg

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evet bende okunuya değindim final olduğu için sürüm numarası aynı fakat son dokunuşlar yapmışlar güncellemede yüklemeni tavsiye ederim
Mağazaya gidince güncelleme linki var fakat ben indirmedim aynı dosyayı neden indirelinki?.

Sen indirip kurunca programlarda bi değişiklik oluyor mu?. Yoksa sistem aynı kalıyor mu?.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Hani 8.1 de başlat menüsü olacaktı. Başlat menüsünün yerine metro kısayolu koymuşlar. Birde facebook uygulamasını birtürlü açamadım; sürekli olarak "hatalı kullanıcı adı yada şifre" diyor.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Mağazaya gidince güncelleme linki var fakat ben indirmedim aynı dosyayı neden indirelinki?.

Sen indirip kurunca programlarda bi değişiklik oluyor mu?. Yoksa sistem aynı kalıyor mu?.

Evet aynı eğer Windows 8.1 RTM Final kullanıyorsan bir değişiklik olmuyor yüklü programlarında ama ben mağazadan güncellemedim ki Windows Update den güncelledim

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evet aynı eğer Windows 8.1 RTM Final kullanıyorsan bir değişiklik olmuyor yüklü programlarında ama ben mağazadan güncellemedim ki Windows Update den güncelledim
Bugün 3 güncelleme vardı. Birisinin boyutu 240 mb mıydı neydi bu 3 güncellemeye mi diyorsun??.. Güncelleme numaraları seninkiyle aynı mı?.

Y0DhIZt.png

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Hani 8.1 de başlat menüsü olacaktı. Başlat menüsünün yerine metro kısayolu koymuşlar. Birde facebook uygulamasını birtürlü açamadım; sürekli olarak "hatalı kullanıcı adı yada şifre" diyor.

Sanıyorum o buton üzerinde sağ tık yapmak veya windows tuşu ile x tuşuna basmak gerekiyormuş. Tabi windows 8 için yapılan bir menü çıkacak. Denemedim ama.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

kasım 2014 windows 9 geliyor.Wzor söylemiş.

Windows 9'la ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. WZOR'un Microsoft içinden elde ettiği bilgilere göre Windows 9, 2014'de ortaya çıkacak. Beta sürümü Ocak ayında duyurulacak olan işletim sisteminin 2014'ün ortalarında RTM aşamasına ulaşacağı iddia ediliyor.

WZOR'a göre Windows 9'da arayüzde birtakım önemli değişiklikler olacak. Örneğin Microsoft'unWindows 7'deki Aero arayüzüne geri dönmek üzere çalıştığı söyleniyor.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
kasım 2014 windows 9 geliyor.Wzor söylemiş.

Windows 9'la ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. WZOR'un Microsoft içinden elde ettiği bilgilere göre Windows 9, 2014'de ortaya çıkacak. Beta sürümü Ocak ayında duyurulacak olan işletim sisteminin 2014'ün ortalarında RTM aşamasına ulaşacağı iddia ediliyor.

WZOR'a göre Windows 9'da arayüzde birtakım önemli değişiklikler olacak. Örneğin Microsoft'unWindows 7'deki Aero arayüzüne geri dönmek üzere çalıştığı söyleniyor.

hacı herşeyin betasını deneye deneye kobay olduk batuhanlara pelinsulara kararlı sürüm gelsin diye bir yerlerimizi yırtmayalım Wzorun sitesini takip ediyordum bir ara ama bıraktım aman daha 9 lâ uğraşamam

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
win 8.1 den vazgeçmem hemde orjinallemişken...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Abi teknoloji hızlandı Microsoft'un her yıl bi işletim sistemi çıkarması normal. Ama benim alamadığım bu her yıl çıkacak olan işletim sistemlerini kime satacak?.

Yani birde sanki birazda eskisini biraz süsleyip yeniymiş gibi satıyor. Yada satmaya çalışıyor.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Abi teknoloji hızlandı Microsoft'un her yıl bi işletim sistemi çıkarması normal. Ama benim alamadığım bu her yıl çıkacak olan işletim sistemlerini kime satacak?.

Yani birde sanki birazda eskisini biraz süsleyip yeniymiş gibi satıyor. Yada satmaya çalışıyor.
aslında eskisini süsleyi satmak diye bi şey yok, herkes açılış hızına takmış, fakat 8.1 8 e göre daha hızlı bence, arayüzü daha güzel, başlat tuşu fonksiyonel, bizim gibi standart kullanıcılar için pek bişey değişmez ama pro. iş yapan insanlar için gelişme gözde görünür şekilde var. benim inş. müh. ark. ve tasarımcı ark.dan gördüğüm bu ..

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yerim inşaat mühendisini maliye 4 yıllık vs. Pcden anlamayan çok kişi var gözünde büyütme hocalarından gördüğü PowerPoint sunumlarından başka birşey bilmiyor geneli Ha bilgisayar mühendisi vs. Ayrı

Odtü vs. Birşey sanırdım çoğu terörist dhkp-c üyesi anca taş atmayı bilir çoğu bugünki üniversitelerde eğitim 0. Karı kız peşindeler

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Yeni gelen bir bilgiye göre enterprise sürümlerine güncelleme yokmuş...
>>O nedenle enterprise olan arkadaşlar i.netten direk 8.1 in iso dosyasını bulup onun üzerinden formatlasınlar...

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yerim inşaat mühendisini maliye 4 yıllık vs. Pcden anlamayan çok kişi var gözünde büyütme hocalarından gördüğü PowerPoint sunumlarından başka birşey bilmiyor geneli Ha bilgisayar mühendisi vs. Ayrı

Odtü vs. Birşey sanırdım çoğu terörist dhkp-c üyesi anca taş atmayı bilir çoğu bugünki üniversitelerde eğitim 0. Karı kız peşindeler
peki dostum bu güncelleşmiş halini nasıl yedekleyebiliriz, malum formattan sonra hiç bir driverı falan bulmuyordu, klasik yöntemler etkili olur mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ms hesabı olmadan oturum açamıyorsun... şifresiz kullanıcı hesabın varsa unut...

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar bir gariplik var. Ben zaten Windows 8.1 RTM kullanıyordum, Preview değil dikkat. Yani zaten 8.1 yüklü iken az önce Windows Update üzerinde Windows 8.1 güncelleştirmelerini gördüm. 230 MB'dan fazla. Bir de IE 11'e ait 35MB'lık güncelleme var. Yükleyelim bakalım..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar yerel hesapta oturum açabilirsiniz. Bilgisayar ayarlarından hesaplara girip bağlantıyı kes kısmına tıklamanız yeterli.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1

OTDÜ mezunları "karı kız peşinde koşmak"veya"dağlara"salmak içinmi kapışılıyor...
söylenecek çokşey var..maraza çıkarmaya değmez..orası dünyanın sayılı"BİLİM"üniversitelerinden biri...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Enterprise güncellemeleri toplu mu alacak? Yoksa geç mi alıyor?

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Bana Şimdi Açıklayabilir misiniz Ben Bu Sürümü Yüklediğimde Format Atmıs Gibi Mi Olucam Belgelerim Silincecek mi ? Başlat Menüsünün Gelmesini İstemiyorum Gelecek mi ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Arkadaşlar Bana Şimdi Açıklayabilir misiniz Ben Bu Sürümü Yüklediğimde Format Atmıs Gibi Mi Olucam Belgelerim Silincecek mi ? Başlat Menüsünün Gelmesini İstemiyorum Gelecek mi ?

format atmana gerek yok.silinmicek.başlat menüsü gelecek.kaldıran bazı programlar onları kullanırsın istemiyorsan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başlatı kaldırmak için bu programı kullanabilirsin.

[video=youtube;k9vTM9cb_38]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k9vTM9cb_38[/video]

http://winaero.com/download.php?view.63

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows 8.1 Vista çekirdeğine kurulmuş diyenler külliyen yalandır yada anlamadığından bilmediğinden konuşuyordur. Eski donanımlara sahipseniz lütfen hız konusunda yorum yapmayı bırakın da herkes kendi görsün. Windows 8.1 RTM yani final sürümünü yükleyenler için windows updateden gelen 250 mblık bir güncelleme hızlıca ve sorunsuzca inip 3-4 dakika bile sürmeden yükleniyor ve yeniden başlıyor. Bu 250 mblık güncelleme içeriğine baktığımda ise son dokunuşlar olarak belirtmişler. Bir kere benim sürekli kullandığım posta uygulaması ve bir çok metro arayüzü uygulamaları çok güzel olmuş. ve yine değişmiş. Açılış final sürümünde zaten hızlı iken dahada hızlanmış. Eski Başlat menüsü diye ağlayanlar windows 8.1 deki Metro Başlat menüsü ve uygulamalar kısmı mükemmel. Boş yere antika başlat menüleri istemeyin bence. Ben hiç kullanmazdım eskiden. Her neyse . Bence güncelleme ile windows 8.1 finalden geçiyorsanız iyi ama windows 8 den geçerseniz bir takım hatalarla zorluklarla karşılaşabilirsiniz gerek indirmede gerek yüklemede ve sonrasında ki öyle görünüyor. Windows 8.1 iso preview yükleyenler boşuna bu güncellemeyi beklemesin. Onlara gelmeyecek. Özetle,

Windows 8.1 Final RTM > Windows Update 250 MB. Tavsiye edilir.
Windows 8.1 Preview > Almayacak.
Windows 8 > Orjinal olanlar alacak. Mağazaya konması sıra ileymiş. Orjinal kullanıyorsanız bekleyeceksiniz. Yada bir takım oyunlarla elde etmeye çalışacaksınız. (Mağazada Birleşik Krallık seçmek gibi vs.)
Windows 8 & 8.1 Crackli olanlar > Almayacak.

Sevgili arkadaşım orda benim yazdığıma kulliyen yalandır gibi birşey dediğinde ispat etmen gerekir zira birşeye yalandır dersen öncelikle yalan olduğuna dair argüman ve dökümanda sunman gerekir seni bu döküman ve argümanları sunmaya davet ediyorum burda aklı selim ve azda olsa microsoftun pazarlamacı zihniyetinden haberdar olanlar bilirki microsoft asla yeni bir kernel çekirdeği 1 yıl gibi kısa bir sürede hazırlayamaz hadi hazırladı diyelim bu fiyatlarda kullanıcılarına sunmaz buna inansa inansa senin gibi insanlar inanır ve başkalarınıda inandırmaya çalışır zaten mantık çerçevesinden bakılırsa olay çok daha anlaşılır hale gelecektir vista hazırlanırken geleceğe yönelik bir yatırım yapıldı ilk kazançları iyi olmadı belki ama sonrasında windows 7, 8 ve en sonunda da 8.1 sen ise çıkıp külliyen yalandır diyorsun
Ayrıca eklemek isterim ki yorumumun içinde windows 8.1 vista çekirdeği üzerine kurulmuş gibi bir ibare yok şuan kullandığımız win 8.1, 8 ve windows 7 vista çekirdeği üzerine kurulmuş yazılımlar sadece kademe kademe bazı katmanlar eklenip çıkarılarak bize sunuluyor umarım bunada yalandır derken argüman sunarsında bizde engin bilişim bilginden faydalanırız.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
beyler yogunlukmu var magazaya gıremıyorum