Windows 8.1 Yayınlandı, İndirin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cavess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar akşama kadar herkeste gorunur bölgesel dağıtılıyor bende format atıp 8.1 i yüklücem tavsiye ederım

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Microsoft hesap ayarlarınızdan yaşadığınız ülkeyi "Birleşik Devletler" olarak ayarlarsanız, mağazadan indirebilirsiniz.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çözünürlüğüm 1280*1024 tü bunu yapamıyordum artık yapabiliyorum. :) Ayrıca orijinal facebook uygulamasıda mağazada yerini almış.[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://n1310.hizliresim.com/1g/k/tnqtz.png[/URL][/IMG] inşallah bu olay ios 8 le birliktede yapılabilir demedende geçemiycem :)

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yükseltme işlemi format işleminden cok daha uzun sürüyor abartısız o yükseltene kadar 2 kez formatlarsınız bilgisayarı uymluluk sorunu yaşamadım daha stabil bir işletim sistemi olmuş ve en cok beğendiğim internet Explorer 11. harika olmuş desem yeridir. onun dışında facebook uygulaması gelmiş ama İngilizce şuan daha iyi olabilir güncellemelerle ve Windows market yeni hali daha iyi eskisine göre başlat tusu metro arayüzünü gidiyor bir şey değişmemiş ama şekil duruyo sol altta :)

tns49.png

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilmiyorum bakmadan güncelledim. :) Mağazada aramanıza gerek yok. Ben de Windows 8.1 Pro telefonla etkinleştirilmiş sürüm var ve normal windows updateden güncelledim. Mağazaya baktım birşey yoktu. 5 dakika sürmedi. Ama çok saçma zaten windows 8.1 pro finali yüklüydü 250-300 mb lık güncelleme indirip yeniden güncelledi ve bir sıkıntı yok. Neyse fazla güncelleme göz çıkarmaz :)
budan sonra win 8.1 tel. ile aktive edebilir miyiz ?

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bende mağaza açılmıyor. En iyisi windows 8.1 iso bulup temiz yükleme yapmak.
Yasal olarak isoyu indirebileceğimiz adres var mı? (orjinal lisans anahtarım var.)

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende mağaza açılmıyor. En iyisi windows 8.1 iso bulup temiz yükleme yapmak.
Yasal olarak isoyu indirebileceğimiz adres var mı? (orjinal lisans anahtarım var.)
yasal olarak indirmesende win 32'nin içindeki spp'yi yedekle istersen korsan indir spp'yi yer değiştirince ürün orjinal olacaktır...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler kms aktivasyon yapanlar nasıl yapacak güncellemeyi bilen var mı?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
herkeste var mı bu problem.
şuan abartısız 3-7 saniye arasında sistem hazır hale geliyor.
nedenlerini söyleyebilir misiniz ?

bu problem değil ki.klasik microsoft işte.güncellemeyle şişiriyor.şişiriyor.sistem zamanla yavaşlıyor.kaçış yok.

en iyisi güncelleştirmeleri kapatmak.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar mağazada göremeyen arkadaşların sürümleri x64 bit olduğundan göremiyorlar sanırım.. Çünkü aynı sorun geçenki yükseltmededeolmuştu. x64 olanlarınki mağazada görünmüyordu..
w8 64 üzerine güncelleşti.mağazadan indirdim..122 tl.lik olduğundan sadece yükseltti..3 saat civarları..

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
vlsc üzerinden lisansım var güncelleme yarından itibaren dağıtılacakmış..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yükeltme tamam şuan iyi.
her ne kadar o başlat butonu için çıldıranlar varsa sadece retro arayüze giriş için kullanılacağından sinir krizi geçirmişlerdir :mrgreen:

MentorAuditore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önce bir kullanıcı yorumlarını alıp ondan sonra yüklemeyi düşünüyorum , ne olacağı belli olmaz . Sonuçta Vista'yı piyasaya sürmüş bir şirketten bahsediyoruz :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Ben deneme taraftarıyım , beğenmessem kullanmam ama denemeden bilinmez :)

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lisanslı bir win 8 kullanıcısı olarak bugun ilk yayınlandığı an itibari ile güncelleyip kurdum bilgisayara ve şuan 8.1 platformu üzerinden yazıyorum. Arkadaşlar ister win 8 olsun, ister win 8.1 kimse çekirdeğin farklı olduğunu söyleyemez, vista kurduğumuzda da bu çekirdek üzerine kurmuştuk win 7 de şimdi de win 8 ve güncellemesi 8.1 arayüz değişikliği ve bir dizi çekirdek etrafında yapılmış olan performansa dayalı değişiklikler bunlar. Onun içinde burda herkes kursun bir inceleme çıksın kurayım diyen arkadaşlara özellikle diyorum açılış kapanış hızları dışında win 7 den performans olarak pek farklı değil artış varmı evet normal ev kullanıcılarının farkedebileceğini sanmıyorum ama tüm şartlar için bilgisayarın donanımlarını zorlayan ister oyunseverler olsun ister grafik veya web tasarımcılar bu performans farkını rahatlıkla görebilir benim bilgisayarımın donanım sıkıntısından dolayı çöküp duruyor onun dışında bir hatasını görmedim başlat tuşu başlat tuşu diye dövünen arkadaşlarıda anlamıyorum win 8 sürümünde de o kısım boştu tıkladığımızda metro arayüzü geliyordu şimdi o tuşa tıklıyoruz yine metro arayüzü değişen sadece bir simge tüm denetim masasına program ekle kaldıra vb yerlere o simgenin üzerinde sağ tıklayıp ta ulaşabiliyoruz bilenler biliyordur daha kullanışlı bir fonksiyon bence olayın kısa özeti şu ki motor aynı değişen sadece kupa iyi forumlar cümletten

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Güncelleştirmeyi neden Mağaza'da bulamıyorum?

Windows 8.1, Windows RT 8.1 için geçerlidir

Bilgisayarınız şu anda Windows 8 (veya Windows RT) çalıştırıyorsa ve Windows 8.1 (veya Windows RT 8.1) sürümüne güncelleştirmek istiyorsanız bu ücretsiz güncelleştirmenin çoğu kez Windows Mağazası giriş sayfasında dikkat çekecek şekilde sunulduğunu görürsünüz. Mağaza'yı açtığınızda güncelleştirmeyi göremiyorsanız nedeni şunlardan biri olabilir:
Tümünü gizle Windows Update'ten en son güncelleştirmeleri almanız gerekebilir

Windows 8.1 güncelleştirmesi Mağaza'dan indirilip yüklenmiş olsa bile Windows 8.1 Mağaza'da kullanımınıza sunulmadan önce bilgisayarınız için başka bir güncelleştirme olan KB 2871839 gereklidir.
Otomatik güncelleştirmeleri almak için Windows Update'i kullanıyorsanız KB 2871839 otomatik olarak indirilip yüklenir.
Otomatik güncelleştirmeleri kapattıysanız veya bilgisayarınız çok yeni olduğundan otomatik güncelleştirmeler henüz indirilmediyse ya da bunu otomatik olarak yapması için Windows Update'i beklemek istemiyorsanız Windows Update'e giderek KB 2871839'u el ile indirebilirsiniz.
Gerek duyduğunuz güncelleştirmeyi yüklemek için

• Windows Update'i açmak için ekranın sağ kenarından içeri doğru çekin (fare kullanıyorsanız, ekranın sağ alt köşesine gidin ve fare işaretçisini yukarı doğru çıkarın), Ayarlar'a, Bilgisayar ayarlarını değiştir'e ve sonra da Güncelleştirme ve kurtarma'ya dokunun veya tıklayın.
  • Şimdi denetle'ye dokunun veya tıklayın; Windows'un bilgisayarınız için en son güncelleştirmeleri aramasını bekleyin.
  • Güncelleştirmeler bulunursa, Ayrıntıları görüntüle'ye dokunun veya tıklayın.
  • Kullanılabilir güncelleştirmeler listesinde, KB 2871839'u ve yüklemek istediğiniz diğer güncelleştirmeleri seçin ve ardından Yükle'ye dokunun veya tıklayın.
  • Lisans koşullarını okuyup kabul edin, sonra seçtiğiniz güncelleştirmeler için gerekliyse Son'a dokunun veya tıklayın.
Not

• Bazı güncelleştirmeleri tamamlamak için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Hiçbir şeyi kaybetmemek için bilgisayarınızı yeniden başlatmadan önce tüm dosyalarınızı ve uygulamalarınızı kaydedip kapatın.

KB 2871839 yüklendikten ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra, Başlangıç ekranına gidin, Mağaza'ya dokunun veya tıklayın ve Windows 8.1 güncelleştirmesini arayın. Windows 8.1 yükleme ile ilgili daha kapsamlı bilgiler için bkz. Windows 8 sürümünden Windows 8.1 sürümüne güncelleştirme.

Mağaza'dan alınan ücretsiz güncelleştirmeyi desteklemeyen Windows 8 sürümünü çalıştırıyor olabilirsiniz

Bazı Windows 8 sürümleri ücretsiz Windows 8.1 güncelleştirmesini desteklemez. Bunlar:

• Windows 8 Enterprise
  • KMS etkinleştirmesi kullanılarak kuruluşlar tarafından yüklenen Windows 8 Pro sürümleri
  • MSDN ISO kullanarak yüklenen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı kullanılarak etkinleştirilen Windows 8 sürümleri
Bu sürümlerden birini çalıştırıyorsanız ücretsiz Windows 8.1 veya Windows RT 8.1 güncelleştirmesini Mağaza'dan yükleyemezsiniz.
Windows 8 sürümünü MSDN ISO kullanarak yüklediyseniz MSDN.'den benzer bir ISO kullanarak Windows 8.1 yükleyebilirsiniz
Olmazsa, temiz yükleme gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bkz. Windows 8.1: SSS.

Microsoft

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Başlat tuşunu istersek kaldırabiliyormuyuz bu sürümde zaten mauseu sol aşağıya götürünce çıkıyor tuşa gerek yok diye düşünüyorum

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Başlat tuşunu istersek kaldırabiliyormuyuz bu sürümde zaten mauseu sol aşağıya götürünce çıkıyor tuşa gerek yok diye düşünüyorum
sağa tıklayınca en çok kullanılan uygulamalar geliyor bence gayet kullanışlı olmuş..

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Windows 8.1 Vista çekirdeğine kurulmuş diyenler külliyen yalandır yada anlamadığından bilmediğinden konuşuyordur. Eski donanımlara sahipseniz lütfen hız konusunda yorum yapmayı bırakın da herkes kendi görsün. Windows 8.1 RTM yani final sürümünü yükleyenler için windows updateden gelen 250 mblık bir güncelleme hızlıca ve sorunsuzca inip 3-4 dakika bile sürmeden yükleniyor ve yeniden başlıyor. Bu 250 mblık güncelleme içeriğine baktığımda ise son dokunuşlar olarak belirtmişler. Bir kere benim sürekli kullandığım posta uygulaması ve bir çok metro arayüzü uygulamaları çok güzel olmuş. ve yine değişmiş. Açılış final sürümünde zaten hızlı iken dahada hızlanmış. Eski Başlat menüsü diye ağlayanlar windows 8.1 deki Metro Başlat menüsü ve uygulamalar kısmı mükemmel. Boş yere antika başlat menüleri istemeyin bence. Ben hiç kullanmazdım eskiden. Her neyse . Bence güncelleme ile windows 8.1 finalden geçiyorsanız iyi ama windows 8 den geçerseniz bir takım hatalarla zorluklarla karşılaşabilirsiniz gerek indirmede gerek yüklemede ve sonrasında ki öyle görünüyor. Windows 8.1 iso preview yükleyenler boşuna bu güncellemeyi beklemesin. Onlara gelmeyecek. Özetle,

Windows 8.1 Final RTM > Windows Update 250 MB. Tavsiye edilir.
Windows 8.1 Preview > Almayacak.
Windows 8 > Orjinal olanlar alacak. Mağazaya konması sıra ileymiş. Orjinal kullanıyorsanız bekleyeceksiniz. Yada bir takım oyunlarla elde etmeye çalışacaksınız. (Mağazada Birleşik Krallık seçmek gibi vs.)
Windows 8 & 8.1 Crackli olanlar > Almayacak.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Windows 8.1 Vista çekirdeğine kurulmuş diyenler külliyen yalandır yada anlamadığından bilmediğinden konuşuyordur. Eski donanımlara sahipseniz lütfen hız konusunda yorum yapmayı bırakın da herkes kendi görsün. Windows 8.1 RTM yani final sürümünü yükleyenler için windows updateden 250 mblık bir güncelleme hızlıca ve sorunsuzca inip 3-4 dakika bile sürmeden yeniden başlıyor. Bu 250 mb lı güncelleme içeriğine baktığımda son dokunuşlar olarak belirtmişler. Bir kere benim sürekli kullandığım posta uygulaması ve bir çok metro arayüzü uygulamaları çok güzel olmuş. ve yine değişmiş. Açılış final sürümünde zaten hızlı iken dahada hızlanmış. Başlat menüsü diye ağlayanlar windows 8.1 deki Metro Başlat menüsü uygulamalar kısmı mükemmel. Boş yere antika başlat menüleri istemeyin. Ben hiç kullanmazdım eskiden. Her neyse . Bence güncelleme ile windows 8.1 finalden geçiyorsanız iyi ama windows 8 den geçerseniz bir takım hatalarla zorluklarla karşılaşabilirsiniz gerek indirmede gerek yüklemede ve sonrasında ki öyle görünüyor. Windows 8.1 iso preview yükleyenler boşuna bu güncellemeyi beklemesin. Onlara gelmeyecek. Özetle,

Windows 8.1 Final RTM > Windows Update 250 MB
Windows 8.1 Preview > Almayacak.
Windows 8 > Orjinal olanlar alacak. Mağazaya konması sıra ileymiş. Ornjinal kullanıyorsanız bekleyin.
Windows 8 & 8.1 Crackli olanlar > Almayacak.

:D biz daha önceden windows 8.1 kurduğumuz için.bu kadar kıssa sürdü.sende 3-4 dakika sürmüş.bende 1 dakika bile sürmedi.windows 8 den windows 8.1 geçenler 1-2 saatlerini almış.8.1 geçiş.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
:D biz daha önceden windows 8.1 kurduğumuz için.bu kadar kıssa sürdü.sende 3-4 dakika sürmüş.bende 1 dakika bile sürmedi.windows 8 den windows 8.1 geçenler 1-2 saatlerini almış.8.1 geçiş.

3-4 dakika derken yani 1-2 dakik demiştim :) Ne bileyim onumu saydım şaka bir yana çok kısa sürdü. ben 15:30 da güncelledim. Konuyu görür görmez. Hala çırpınanlar var. Halbuki 30 dakikalarını alır onlarında. Metro arayüzden servis paketimi yüklenirmiş :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
3-4 dakika derken yani 1-2 dakik demiştim :) Ne bileyim onumu saydım şaka bir yana çok kısa sürdü. ben 15:30 da güncelledim. Konuyu görür görmez. Hala çırpınanlar var. Halbuki 30 dakikalarını alır onlarında. Metro arayüzden servis paketimi yüklenirmiş :)

microsoft güncelleme için yeni bir yöntem geliştirmeli.olmuyor böyle.çökmeler.kurulumda hatalar.yavaşlamalar.:D bu kadar parayı bana verseler.bir çözümünü bulurdum.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
budan sonra win 8.1 tel. ile aktive edebilir miyiz ?

Tabiki bunun için çalışan retail key bulmanız gerek.

Konu ile alakasız olacak ama TTNET bugün benim neti 11 mb çıkarmış tekrardan. Hayırdır dedim hayra yordum. Sabahtan beri net ağladı be :)