DumDumaq
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 9
arkadaşlar akşama kadar herkeste gorunur bölgesel dağıtılıyor bende format atıp 8.1 i yüklücem tavsiye ederım
Nasıl yapacağız bunu??Microsoft hesap ayarlarınızdan yaşadığınız ülkeyi "Birleşik Devletler" olarak ayarlarsanız, mağazadan indirebilirsiniz.
budan sonra win 8.1 tel. ile aktive edebilir miyiz ?Bilmiyorum bakmadan güncelledim.Mağazada aramanıza gerek yok. Ben de Windows 8.1 Pro telefonla etkinleştirilmiş sürüm var ve normal windows updateden güncelledim. Mağazaya baktım birşey yoktu. 5 dakika sürmedi. Ama çok saçma zaten windows 8.1 pro finali yüklüydü 250-300 mb lık güncelleme indirip yeniden güncelledi ve bir sıkıntı yok. Neyse fazla güncelleme göz çıkarmaz
![]()
yasal olarak indirmesende win 32'nin içindeki spp'yi yedekle istersen korsan indir spp'yi yer değiştirince ürün orjinal olacaktır...Bende mağaza açılmıyor. En iyisi windows 8.1 iso bulup temiz yükleme yapmak.
Yasal olarak isoyu indirebileceğimiz adres var mı? (orjinal lisans anahtarım var.)
herkeste var mı bu problem.
şuan abartısız 3-7 saniye arasında sistem hazır hale geliyor.
nedenlerini söyleyebilir misiniz ?
yasal olarak indirmesende win 32'nin içindeki spp'yi yedekle istersen korsan indir spp'yi yer değiştirince ürün orjinal olacaktır...
bu win32 nedir? Ben de 64 bit windows 8 var.
spp diye klasör göremedim gizli mi
dostum senden orjinal win 8 varsa (win 8.1 olması lazım) sanırım dediğim yöntem olmaz yöntemi burada anlattımbu win32 nedir? Ben de 64 bit windows 8 var.
spp diye klasör göremedim gizli mi
w8 64 üzerine güncelleşti.mağazadan indirdim..122 tl.lik olduğundan sadece yükseltti..3 saat civarları..Arkadaşlar mağazada göremeyen arkadaşların sürümleri x64 bit olduğundan göremiyorlar sanırım.. Çünkü aynı sorun geçenki yükseltmededeolmuştu. x64 olanlarınki mağazada görünmüyordu..
sağa tıklayınca en çok kullanılan uygulamalar geliyor bence gayet kullanışlı olmuş..Başlat tuşunu istersek kaldırabiliyormuyuz bu sürümde zaten mauseu sol aşağıya götürünce çıkıyor tuşa gerek yok diye düşünüyorum
Windows 8.1 Vista çekirdeğine kurulmuş diyenler külliyen yalandır yada anlamadığından bilmediğinden konuşuyordur. Eski donanımlara sahipseniz lütfen hız konusunda yorum yapmayı bırakın da herkes kendi görsün. Windows 8.1 RTM yani final sürümünü yükleyenler için windows updateden 250 mblık bir güncelleme hızlıca ve sorunsuzca inip 3-4 dakika bile sürmeden yeniden başlıyor. Bu 250 mb lı güncelleme içeriğine baktığımda son dokunuşlar olarak belirtmişler. Bir kere benim sürekli kullandığım posta uygulaması ve bir çok metro arayüzü uygulamaları çok güzel olmuş. ve yine değişmiş. Açılış final sürümünde zaten hızlı iken dahada hızlanmış. Başlat menüsü diye ağlayanlar windows 8.1 deki Metro Başlat menüsü uygulamalar kısmı mükemmel. Boş yere antika başlat menüleri istemeyin. Ben hiç kullanmazdım eskiden. Her neyse . Bence güncelleme ile windows 8.1 finalden geçiyorsanız iyi ama windows 8 den geçerseniz bir takım hatalarla zorluklarla karşılaşabilirsiniz gerek indirmede gerek yüklemede ve sonrasında ki öyle görünüyor. Windows 8.1 iso preview yükleyenler boşuna bu güncellemeyi beklemesin. Onlara gelmeyecek. Özetle,
Windows 8.1 Final RTM > Windows Update 250 MB
Windows 8.1 Preview > Almayacak.
Windows 8 > Orjinal olanlar alacak. Mağazaya konması sıra ileymiş. Ornjinal kullanıyorsanız bekleyin.
Windows 8 & 8.1 Crackli olanlar > Almayacak.
biz daha önceden windows 8.1 kurduğumuz için.bu kadar kıssa sürdü.sende 3-4 dakika sürmüş.bende 1 dakika bile sürmedi.windows 8 den windows 8.1 geçenler 1-2 saatlerini almış.8.1 geçiş.
3-4 dakika derken yani 1-2 dakik demiştimNe bileyim onumu saydım şaka bir yana çok kısa sürdü. ben 15:30 da güncelledim. Konuyu görür görmez. Hala çırpınanlar var. Halbuki 30 dakikalarını alır onlarında. Metro arayüzden servis paketimi yüklenirmiş
![]()
budan sonra win 8.1 tel. ile aktive edebilir miyiz ?