Windows 8.1 ssd açılış hızı değişiyor neden?

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi günler 64 gb ssd 3 ay oldu alalı, windows 8.1 64 bit işletim sistemini kurdum orjinal. Sistemi bir defa kapatıp açıyorum normal açılıyor. Tekrar kapatıp açınca açılış süresi biraz uzuyor eskiden böyle bir sorunum yoktu kabloları değiştirdim, anakartta başka sata portuna taktım biosu resetledim işletim sistemini baştan kurdum ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Bu sorunu nasıl çözerim?:unsure::(

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Gereksiz sistem başlangıçlarını ve gereksiz servisleri devre dışı bırakın. HD Tune Pro 5.60 yazılımı ile benchmark testi yapın (yazma testi yapmayın). Sorununuzu bulalım. SSD'ler arızalanabiliyor.

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ekli dosyayı görüntüle 10631Umarım doğru yapmışımdır.
3D7OMO.png

bilisimler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sağ olun çok teşekkür ederim bu güzel haber yalnız kafamda şöyle bir soru işareti var format attıktan sonra bu dediğiniz değerleri zaten işletim sistemiyle varsayılan yani standart olarak kuruluyor sıfırdan kuruluyor bu dediğiniz değerleri girmeden sistem hızlı olarak açılıyordu Her format sonrası bunları yapıcakmıyım?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sağ olun çok teşekkür ederim bu güzel haber yalnız kafamda şöyle bir soru işareti var format attıktan sonra bu dediğiniz değerleri zaten işletim sistemiyle varsayılan yani standart olarak kuruluyor sıfırdan kuruluyor bu dediğiniz değerleri girmeden sistem hızlı olarak açılıyordu Her format sonrası bunları yapıcakmıyım?

Windows kuracaksınız sürücüleri doğru şekilde yükleyeceksiniz ve programları yükleyeceksiniz başka yapacak birşey yok zaten