Romiko
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar! Windows 10 PRO işletim sisteminden Windows 8.1 PRO işletim sistemine geçtim. Geçtiğim gibi sorunlar yaşamaya başladım. Çoğu sorunumu bu forumdan bulduğum için çözemediğim sorunumu da buradan iletmek istedim. Aygıt yöneticisine girdiğimde herhangi bir sorun göremedim. Oyunlara girdiğimde ise ekran kartımın kullanılmadığı için büyük bir fps sorunu yaşadım. İkinci kez girdiğimde ise ekran kartımın altında sarı bir ünlem vardı ve "Sorun Bildirdiğinden Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43)" yazıyordu.
Driver da bir hata vardır diye DDU ile silip AMD'nin kendi sitesinden driveri yükledim. Hata devam ediyordu. Bende çeşitli videolardan gördüğüm programları kullandım.İşe yaramadılar. Tek işe yarayan aygıtı devre dışı bırakıp geri aktif edince ünlem kalkıyordu. Fakat Laptop'u yeniden başlatınca hata devam ediyordu ve dxdiag da ekran kartımın yerine Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyordu. Gerçekten bıktığım bir sorun olduğu için sizin yardım etmenizi istiyorum.
Driver da bir hata vardır diye DDU ile silip AMD'nin kendi sitesinden driveri yükledim. Hata devam ediyordu. Bende çeşitli videolardan gördüğüm programları kullandım.İşe yaramadılar. Tek işe yarayan aygıtı devre dışı bırakıp geri aktif edince ünlem kalkıyordu. Fakat Laptop'u yeniden başlatınca hata devam ediyordu ve dxdiag da ekran kartımın yerine Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyordu. Gerçekten bıktığım bir sorun olduğu için sizin yardım etmenizi istiyorum.