Windows 8.1 Siyah Ekran Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Geroyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Geroyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bilgisayarımda Windows 8 yüklüydü ve otomatik olarak kendini 8.1'e güncelledi. Güncellendikten sonra açılmıyordu ve mavi ekranda şu hatayı alıyordum; "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (epfwwfp.sys)". Bu sorundan zor bela kurtuldum sanırım virüs programıyla ilgiliydi, sildim. Ancak şimdi ki sorunum "SİYAH EKRAN". Windows başladıktan sonra masaüstü açılmıyor ve sadece SİYAH EKRAN geliyor. Bilgisayar sadece power tuşundan kapatılabiliyor ve ne denediysem internette yazan düzelmedi. Malum final dönemindede yazıcıoğlunda bilgisayarcılarda gün öldürmek istemiyorum ve formatsız bir şekilde çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

(Bütün driverları tekrardan yükledim ekran kartı 8.1 uyumlu dahil)

Geroyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bilgisayarımda Windows 8 yüklüydü ve otomatik olarak kendini 8.1'e güncelledi. Güncellendikten sonra açılmıyordu ve mavi ekranda şu hatayı alıyordum; "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (epfwwfp.sys)". Bu sorundan zor bela kurtuldum sanırım virüs programıyla ilgiliydi, sildim. Ancak şimdi ki sorunum "SİYAH EKRAN". Windows başladıktan sonra masaüstü açılmıyor ve sadece SİYAH EKRAN geliyor. Bilgisayar sadece power tuşundan kapatılabiliyor ve ne denediysem internette yazan düzelmedi. Malum final dönemindede yazıcıoğlunda bilgisayarcılarda gün öldürmek istemiyorum ve formatsız bir şekilde çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

(Bütün driverları tekrardan yükledim ekran kartı 8.1 uyumlu dahil)

Ayrıyetten görev yöneticisini açtığımda "Taskmgr.exe-Giriş Noktası Bulunamadı başlıklı ?CreateRect@Value@DirectUl@@SAPEAV12@HHHH@Z yordam giriş noktası, C:\Windows|System32\Windows.Ul.Immersive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı." diye bir hata alıyorum.

Geroyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardım edebilecek biri yok mu?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Direk açtığında siyah ekran mı geliyor yoksa boot ve setup kısayollarını görebiliyor musun?

ozzzgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ctrl+Alt+Del tuşlarına bas daha sonra DOSYA>> Yeni Görev >> açılan kutucuğa explorer.exe yaz ENTER la.. masaüstü açılacaktır..daha sonra sistem geri yüklemeyi dene ..