AlperSözer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Başlıktaki gibi
Oynanmış işletim sistemlerini önermem.Başlıktaki gibi
raminiz nedirBaşlıktaki gibi
Sadece Ram mi önemli ?raminiz nedir
İntel hd 3000 4 gb ram i5 işlemcili 465 gb hdd şuan windows 10 lite kullanıyorumSadece Ram mi önemli ?
Windows 10 superlite kullanıyorum 3-4 aydır şu anlık bir sıkıntı yok. Başlarda bende böyle düşünüyordum fakat kullandıkça anladım sıkıntı olmadığını.Oynanmış işletim sistemlerini önermem.
Sistem nedir ?
evet önemli adamın 2 gb ram yada 1 gb ramle win 8 lite açabileceğini mi düşünüyorsun ?Sadece Ram mi önemli ?
Ekran Kartı driveri olmadıktan sonra ?evet önemli adamın 2 gb ram yada 1 gb ramle win 8 lite açabileceğini mi düşünüyorsun ?
Windows 7 indirdim ama internet sıkıntısı var yaWİn 7 devam.
Nasıl yaparım internet sıkıntısınıWİn 7 devam.
ilk rami sorup işlemciyi sorabilirdim ama ramde önemlidir ekran kartı driveriyle win 8 in ne alakası varEkran Kartı driveri olmadıktan sonra ?
İşlemci yetersiz olduktan sonra ?
2 GB Ram yeterli 32 Bit kurarsa.
Tamam anlamıyorsun.ilk rami sorup işlemciyi sorabilirdim ama ramde önemlidir ekran kartı driveriyle win 8 in ne alakası var
Hocam driverı kurabiliriz.DriverBoost kullanarak kurabilirsiniz.Windows 7 indirdim ama internet sıkıntısı var ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yaparım internet sıkıntısını
hemen şey olunca anlamıyorsun diye kaçıyorsun . Boşver kapansın konu burda boşuna mesaj ilerlemesin konudaTamam anlamıyorsun.
İnternet olmassa olurmuHocam driverı kurabiliriz.DriverBoost kullanarak kurabilirsiniz.
Reis win 7 ye nasıl döndün isoyu nereden indirdim ve internet sıkıntısı oldumuOynanmış sistemler de bir sorun yok yanlış yönlendirmeyin insanları. Yeter ki indirdiğiniz yer ve sistemi editleyen kişi bilinen birisi olsun yeter. Bende bugün Windows 7 kurdum sisteme daha akıcı ve hızlı çalışıyor sistem. Windows 8.1'den döndüm bu arada.
Hocam pcnize telefonunuzu kablo ile bağlayın sonra ayarlardan USB Tetherningi açın. Bu sayede internetiniz olacak sonra goodleden dediğim uygulamayı indirip kurun çalıştırdıktan sonra kurulumu otomatik yapıyor ama interneti kesmeyin bunu yaparken.İnternet olmassa olurmu
Hala anlamıyorsunuz ve kaçıyorsun diyorsunuz.hemen şey olunca anlamıyorsun diye kaçıyorsun . Boşver kapansın konu burda boşuna mesaj ilerlemesin konuda
EywHocam pcnize telefonunuzu kablo ile bağlayın sonra ayarlardan USB Tetherningi açın. Bu sayede internetiniz olacak sonra goodleden dediğim uygulamayı indirip kurun çalıştırdıktan sonra kurulumu otomatik yapıyor ama interneti kesmeyin bunu yaparken.
Usb tetherin nedirHocam pcnize telefonunuzu kablo ile bağlayın sonra ayarlardan USB Tetherningi açın. Bu sayede internetiniz olacak sonra goodleden dediğim uygulamayı indirip kurun çalıştırdıktan sonra kurulumu otomatik yapıyor ama interneti kesmeyin bunu yaparken.
win 8.1 lite isteyen adama ekran kartı driveri güncelle mi diyeceğim ramini mi soracağımHala anlamıyorsunuz ve kaçıyorsun diyorsunuz.
Ekran kartı sürücüsü güncellemek çoğunlukla performansı artırır ve sorunları çözer.