Windows 8.1 lite önerirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Sistem bilgilerinizi verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Single language daha iyi

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Oynanmış sistemler de bir sorun yok yanlış yönlendirmeyin insanları. Yeter ki indirdiğiniz yer ve sistemi editleyen kişi bilinen birisi olsun yeter. Bende bugün Windows 7 kurdum sisteme daha akıcı ve hızlı çalışıyor sistem. Windows 8.1'den döndüm bu arada.

AlperSözer

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Hocam driverı kurabiliriz.DriverBoost kullanarak kurabilirsiniz.
İnternet olmassa olurmu

Oynanmış sistemler de bir sorun yok yanlış yönlendirmeyin insanları. Yeter ki indirdiğiniz yer ve sistemi editleyen kişi bilinen birisi olsun yeter. Bende bugün Windows 7 kurdum sisteme daha akıcı ve hızlı çalışıyor sistem. Windows 8.1'den döndüm bu arada.
Reis win 7 ye nasıl döndün isoyu nereden indirdim ve internet sıkıntısı oldumu

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Win 10 Superlite kullandım. Hız olarak fark neredeyse yok. Driver falan kurarken sorun oluyordu.

consifedar

Doçent
Reaksiyon puanı
625
İnternet olmassa olurmu
Hocam pcnize telefonunuzu kablo ile bağlayın sonra ayarlardan USB Tetherningi açın. Bu sayede internetiniz olacak sonra goodleden dediğim uygulamayı indirip kurun çalıştırdıktan sonra kurulumu otomatik yapıyor ama interneti kesmeyin bunu yaparken.

AlperSözer

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Hocam pcnize telefonunuzu kablo ile bağlayın sonra ayarlardan USB Tetherningi açın. Bu sayede internetiniz olacak sonra goodleden dediğim uygulamayı indirip kurun çalıştırdıktan sonra kurulumu otomatik yapıyor ama interneti kesmeyin bunu yaparken.
Eyw

Usb tetherin nedir

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Başlık ve sorun birbiri ile alakasız olduğu için konu kilitlenmiştir. Başlık ve mesaj nedir öğrenelim ilk olarak. başlıktaki gibi diye bir soru veya mesaj örneği nerede gördünüzde burada yazıyorsunuz anlamış değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...