Windows 8.1 Hızlandırma

uzmanelma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Windows 8.1 Kullanıyorum.
6GB Ram var.
Fakat yinede BlueStack,Minecraft gibi uygulamaları kaldırmıyor.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Yanlış yönlendirmeyin dahada kötü olacağını düşünüyorum.
Ewet yaptığım testler sonucu söýlüyorum. Bir çok kişi win 7 de daha hızlı çalışacağını söyliyecektir ancak win 10 sistem optimizasyonu iyi ve daha hızlı işlem yapabiliyorsun. Yaptığım sistem testi eski bir sistemdi.

aliyasiny65

Profesör
Reaksiyon puanı
2,277
Ewet yaptığım testler sonucu söýlüyorum. Bir çok kişi win 7 de daha hızlı çalışacağını söyliyecektir ancak win 10 sistem optimizasyonu iyi ve daha hızlı işlem yapabiliyorsun. Yaptığım sistem testi eski bir sistemdi.
HDD varsa win 10da bilgisayar acı çeker insanları yanlış yönlendirmeyin

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
HDD varsa win 10da bilgisayar acı çeker insanları yanlış yönlendirmeyin
Pekâla win 7 ye düşürüp sistemi daha da yavaşlatabilir. hdd kısmı belli zaten sistem hızlandırmak için neler yapabiliriz onu anlatıyorum. Donanım önerisi istemedi arkadaş. Tabiki bir 128 gb bir ssd alıp win 10 kurarsa daha harika olur. Saygılar

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Tavsiyem win 10a geçmeniz, ewet bi üst sürüme. Daha hızlı ve stabil çalışacaktır. Uzun zamandır Format atmadıysanız bi format atmayı deniyebilirsin
Bu üst düzey bilgiyi nereden aldığınızı sorabilir miyim? İnsanları dayanaksız argümanlar kullanarak yanlış yönlendirmeyin lütfen.

aliyasiny65

Profesör
Reaksiyon puanı
2,277
Pekâla win 7 ye düşürüp sistemi daha da yavaşlatabilir. hdd kısmı belli zaten sistem hızlandırmak için neler yapabiliriz onu anlatıyorum. Donanım önerisi istemedi arkadaş. Tabiki bir 128 gb bir ssd alıp win 10 kurarsa daha harika olur. Saygılar
Dikkat ettiyseniz cümlemde windows 7ye düşürün gibisinden birşey bulamazsınız ben windows 7ye düşürmesini söylemiyorum zaten sadece sizin yanlış bilgi söylediğinizi söyledim.

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
os düşürmek performans artırır ama windows 7 yerine GNU/Linux dağıtımları kullanmak en iyi seçenektir,arkadaşa linuxr geçmesini tavsiye ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer yazılım atılacaksa format olarak 8.1 atılabilir.
Katılıyorum ama linux daha iyi olur bence

aliyasiny65

Profesör
Reaksiyon puanı
2,277
Benim önerim 8.1 format atması veya Linux kurması daha mantıklı olabilir.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Dikkat ettiyseniz cümlemde windows 7ye düşürün gibisinden birşey bulamazsınız ben windows 7ye düşürmesini söylemiyorum zaten sadece sizin yanlış bilgi söylediğinizi söyledim.
Öneriniz nedir pwki? Ben yanlış olabilirim ancak burada bir testte gördüğüm duruma göre cevap yazdım. win 7 genelde önerilir o yüzden dedim.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Windows 10'dan Windows 7'ye geçip sistemi yavaşlayan birini hayatımda ne gördüm ne duydum,HDD optimizasyonu berbat olan,her güncellemede bir sorun çıkaran bir OS'u daha kararlı olan Windows 8.1 yerine performans için önermek bana göre baya saçmalıktır.GNU/Linux dağıtımları bunlar yerine tercih edilebilir.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
os düşürmek performans artırır ama windows 7 yerine GNU/Linux dağıtımları kullanmak en iyi seçenektir,arkadaşa linuxr geçmesini tavsiye ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum ama linux daha iyi olur bence
Ewet linux tercih edilebilir, ancak arkadaşın linux tercih ediceğini düşünmüyorum

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Elbette linux tercih edilebilir. Ancak hdd sistemde ati radeon 5000 serisi ekran kartı ve intel quad qore olan bir işlemcili bilgisayar ile test yapılmıştı. Win 7 ve 10 testlerine bakın isterseniz bi düşük sistemler için
Windows 10'dan Windows 7'ye geçip sistemi yavaşlayan birini hayatımda ne gördüm ne duydum,HDD optimizasyonu berbat olan,her güncellemede bir sorun çıkaran bir OS'u daha kararlı olan Windows 8.1 yerine performnas için önermek bana göre baya saçmalıktır.GNU/Linux dağıtımları bunlar yerine tercih edilebilir.

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Elbette linux tercih edilebilir. Ancak hdd sistemde ati radeon 5000 serisi ekran kartı ve intel quad qore olan bir işlemcili bilgisayar ile test yapılmıştı. Win 7 ve 10 testlerine bakın isterseniz bi düşük sistemler için
hehhehe,zaten bill amca da biz düşük sisteme kuralım diye windows 10 çıkardı demi