Intel Core i3-2120 @ 3.30GHz 3.30 GHz
Gigabyte B75M-D3V
AMD Radeon HD 5450
4.00 GB RAM
Windows 7 Professional SP1 (64-bit)
Gigabyte B75M-D3V
AMD Radeon HD 5450
4.00 GB RAM
Windows 7 Professional SP1 (64-bit)
Siz hiç Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation kullanmamışsınız demek ki, en kararlı ve neredeyse en hafif sürümdür.Neden 8.1 kullanmak istiyorsunuz? 8.1 bir geçiş sistemidir. Tıpkı Vista gibi, sorunları vardır. 7 veya 10 daha stabil onlardan birini kullanmanızı öneririm.
Biraz kaba olacak hocam ama kime göre neye göre olayı vardır. Ben hiç dikiş tutturamamıştım bu sistemde. Çevremden aldığım dönütler de bu şekilde maalesef.Siz hiç Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation kullanmamışsınız demek ki, en kararlı ve neredeyse en hafif sürümdür.
Kime göre neye göre olayı evet doğrudur ancak ben kendi deneyimlerimi aktarıyorum ve inanın 8.1 lerin içinde en kararlı olanıdır, tavsiye ederim, pişman olmayacağınızı umuyorum.Biraz kaba olacak hocam ama kime göre neye göre olayı vardır. Ben hiç dikiş tutturamamıştım bu sistemde. Çevremden aldığım dönütler de bu şekilde maalesef.
Benim emekli bilgisayardan bir deneyeyim o halde. Tavsiye için teşekkürler.Kime göre neye göre olayı evet doğrudur ancak ben kendi deneyimlerimi aktarıyorum ve inanın 8.1 lerin içinde en kararlı olanıdır, tavsiye ederim, pişman olmayacağınızı umuyorum.
Rica ederim, yalnız mutlaka temiz bir yerden oynanmamış-ellenmemiş bulun, örneğin aşağıda ki linktenBenim emekli bilgisayardan bir deneyeyim o halde. Tavsiye için teşekkürler.![]()
Rica ederim, yalnız mutlaka temiz bir yerden oynanmamış-ellenmemiş bulun, örneğin aşağıda ki linkten
Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center
Ayrıca öyle kırak-kürek falan yapmayın, biraz arama ile mutlaka lisans bulursunuz, ve mutlaka tüm güncelleştirmeleri yapın ki sistem kararlılığı otursun, takıldığınız veya bu düzgün çalışmıyor dediğiniz bir yer olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.![]()
İnternette 10 liraya bile lisans varken ilaçlamam boşuna. Link için teşekkürler.Rica ederim, yalnız mutlaka temiz bir yerden oynanmamış-ellenmemiş bulun, örneğin aşağıda ki linkten
Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center
Ayrıca öyle kırak-kürek falan yapmayın, biraz arama ile mutlaka lisans bulursunuz, ve mutlaka tüm güncelleştirmeleri yapın ki sistem kararlılığı otursun, takıldığınız veya bu düzgün çalışmıyor dediğiniz bir yer olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.![]()
Gece 2 den sabah 6 ya kadar bırakır , tüm güncellemeler yapılır, torrent ile riske girmeye gerek ok bence.dreamspork üyeliğimle (zamanında) iki key almıştım.
"Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation" oldukça stabil, nitekim en baştan kuranlar için güncelleme açısından biraz zahmetli olur.
Yalnız, bu linkte yer alan windows 8.1'in update 2'li olanı; bir de Aralık 2014 update 3 entegreli iso kalıbı var.
Microsoft, linki güncellememiş. Ve de torrent dışında orijinal kalıba doğrudan link yok, ne yazık ki.
Tabi o da bir seçenek.Gece 2 den sabah 6 ya kadar bırakır , tüm güncellemeler yapılır, torrent ile riske girmeye gerek ok bence.
Torrent değil direk en güncel versiyon burada var. İsonu İndirip USB ye yazıp formatlamak yeterli. Sonrasında isterse Lisans alsın kendine yada Crack yapsın kendisi bilir.Gece 2 den sabah 6 ya kadar bırakır , tüm güncellemeler yapılır, torrent ile riske girmeye gerek ok bence.
Teşekkürler ancak o iso'larda Windows Embedded 8.1 Industry Pro yok.Torrent değil direk en güncel versiyon burada var. İsonu İndirip USB ye yazıp formatlamak yeterli. Sonrasında isterse Lisans alsın kendine yada Crack yapsın kendisi bilir.
Güvenilir sitedir.
TechBench by WZT (v4.1.1)
Ya kardeşim İndustri pro ne anlama geliyor hala bilmiyorum. Cahillğime sayın.Teşekkürler ancak o iso'larda Windows Embedded 8.1 Industry Pro yok.![]()
Kamera, haber, oyun, hava durumu gibi metro uygulamalar kurulmuyor, istersen kendin isteğin uygulamayı mağazadan yükleyebiliyorsun.Ya kardeşim İndustri pro ne anlama geliyor hala bilmiyorum. Cahillğime sayın.
Şey değilmiydi öğrencilerçin bedava ?
Kardeşim o dediğin olayı reepack ekibi çözmüş. 8.1 Pro olanını kurunca bile seçenek çıkıyor metro market uygulaması çalışsın mı çalışmasın mı? Kökünden çözmüşler olayı hani.Kamera, haber, oyun, hava durumu gibi metro uygulamalar kurulmuyor, istersen kendin isteğin uygulamayı mağazadan yükleyebiliyorsun.
Teknik olarak şurada bir açıklama mevcut.
Windows 8.1 Industry Pro, bir retail/perakende ürün değil, Windows 8.1'in yerleşik bir sürümü
Orijinal Retail/Volume sürümler direk kuruyor metro uygulamaları, seçme şansı yok.Kardeşim o dediğin olayı reepack ekibi çözmüş. 8.1 Pro olanını kurunca bile seçenek çıkıyor metro market uygulaması çalışsın mı çalışmasın mı? Kökünden çözmüşler olayı hani.
Ben bunu kullanıyorum ( Crack`lidir size önermem ) Lisans varsa kurulum aşamasında Crack yapma diye Tık var o tıkı götürmeniz yeterli. Lisans kodu isteyecektir.
Windows 8.1 16in1 Smokie Blah Blah diye googleda aratırsan bulursun isoyu. Ama bir sorun var ekip Rus. Eng ve Rus diller bulunuyor iso dosyasında.