Windows 8.1 deki sürücülerinizi güncelleyin

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Windows 8.1 kurdum güncelledim bir kaç ay önce fakat photoshop çalışmaları yapamıyordum. Ekranda bir sıkıntı olmamasına rağmen ekran kartı driveri istediğinden fotoğraf programlarını kuramıyordum. Bu Driver Scanner 'i denedim. Ekran kartı sürücüsü bile windows 8.1 desteklemiyoruz dediği halde sürücüleri kurdu. Tüm sıkıntılarım ortadan kalktı. Birazda reklam gibi oldu da neyse programın yeni sürümü çıkmış bir deneyin derim.

Uniblue+DriverScanner+2011-screenshot.png

Unblue Driver Scanner 4.0.11.1

Boyut: 5.44 MB

DriverScanner 2013 Deneme Sürümü Türkçe

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sürücü güncelleme gibi önemli bir işlevi Microsoft'un yapması gerekiyor.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Sürücü güncelleme gibi önemli bir işlevi Microsoft'un yapması gerekiyor.
Katılıyorum Windows bulamazsa sen indirirsin BİLGİSAYARINI TANI kendin sürücüleri indir yükle herşeye program yüklenmez öyle sonra bilgisayarım niye yavaş

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Katılıyorum Windows bulamazsa sen indirirsin BİLGİSAYARINI TANI kendin sürücüleri indir yükle herşeye program yüklenmez öyle sonra bilgisayarım niye yavaş

Tamam haklısın ama bilgisayarın sadece işlemcisi, ekran kartı gibi işlevleri ile bitmiyor ki. Bunun kablosuz ağ sürücüsü gibi diğer işlevleri de var. Bunları bilmek çok zor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Tamam haklısın ama bilgisayarın sadece işlemcisi, ekran kartı gibi işlevleri ile bitmiyor ki. Bunun kablosuz ağ sürücüsü gibi diğer işlevleri de var. Bunları bilmek çok zor.
Bilgisayarın üretici firmanın web sayfasında o tür sürücüler genelde verilir.. İlk makina hangi markaysa onun web sayfasına bakın.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18

Hiç de zor değil aygıt yöneticisi diye bir şey var, speccy var oradan bakarsın donanıma yüklersin driverı

esat90

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
hiç değilse bilgisayar üreticisinin web sitesindeki sürücüleri deneyebilirsin, tavsiye

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Denemek lazım, teşekkürler.

8.1 henüz çok yeni (resmi olarak yok bile :))

Geçen gün kurdum ama eksikler canımı sıktı, stabil versiyona geri dönüş kararı aldım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben daha önce kurmuştum ama bana yaramadı bu program.
Laptop touchpad arayüzü driverı yüklüydü bende, daha güncel sürümünü indirip kurmuştu. Daha sonra o touchpad düzgün çalışmamaya başladı. Touchpad kapama vb. özellikler çalışmadı, sayfayı aşağı çekerken yukarı çekmeye başladı felan.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Orjinal Türkçe versiyon 18 Ekim'de çıkacak diye okumuştum, onu kastettim ben. Gerçi siz böyle diyinc ondan da şüpheye düştüm şimdi :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Orjinal Türkçe versiyon 18 Ekim'de çıkacak diye okumuştum, onu kastettim ben. Gerçi siz böyle diyinc ondan da şüpheye düştüm şimdi :)

18 ekimde store'den sunulacak.karar senin msdn sunulanla hiç bir farkı olmucak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1DlLWVC.png

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
18 ekimde store'den sunulacak.karar senin msdn sunulanla hiç bir farkı olmucak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1DlLWVC.png

Fark olmayacak evet ama şu an kullandığımız sürüm resmi değil. Bu zamana kadar ki kullandıklarımız gibi (kendi adıma:d)

Bu sızıntılar nasıl oluyor onu anlayamıyorum ben. Bu kadar çaba, emek, kod, uğraş didin, (iddiaya göre) elin Rus'u Çinlisi çalsın, yayınlasın. :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Fark olmayacak evet ama şu an kullandığımız sürüm resmi değil. Bu zamana kadar ki kullandıklarımız gibi (kendi adıma:d)

Bu sızıntılar nasıl oluyor onu anlayamıyorum ben. Bu kadar çaba, emek, kod, uğraş didin, (iddiaya göre) elin Rus'u Çinlisi çalsın, yayınlasın. :)

arkadaşım.nasıl resmi değil.msdn ve technet üyeleri indirebiliyor diyorum.bunlar microsoft'un.torrent sitesi değil.Varsa üyeliğin YASAL olarak indirebilirsin.Sızıntılara gelince uzun hikaye.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Olayı şöyle anlatayım. Wzorun 4 gün önce sızdırdığı rtm sürümlerin hash md5 değerleri ile msdn deki değerler aynıymış. Eğer öyleyse şuan çoğu turk torrent sitelerinde var. Ben çekiyorum. Yükleyince yazarım.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam yorumlardan anladıgım kadarıyla msdn de olanlar zaten çıkıcak olanlar peki bunların hiç torrenti var mı?

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
hocam yorumlardan anladıgım kadarıyla msdn de olanlar zaten çıkıcak olanlar peki bunların hiç torrenti var mı?

Windows 8.1 final sürümü çıkmıştır. Tüm turk torrentlerde mevcuttur.

Turktorrentte leechturk de turkdepoda bikaç yerde daha mevcut şuan.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
yükledim.tavsiye etmem şimdilik.driverlar çoğunu buluyor.ama bulamadıkları sorun çıkarıyor.

2.antivirüs programların çoğu çalışmıyor.çalışanlarda stabil çalışmıyor.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yükledim.tavsiye etmem şimdilik.driverlar çoğunu buluyor.ama bulamadıkları sorun çıkarıyor.

2.antivirüs programların çoğu çalışmıyor.çalışanlarda stabil çalışmıyor.

Driverlar için Driver Scanner ile taratmayı deneyin. Antivirüs zaten kendinde mevcut. Extradan Emsisoftu öneririm. Bu zaten final sürümdür. 17 Ekimde çıkacak olan.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ul.to premium link oluşturabilecek var mı? Bendeki 12.09.2013 de bitmiş. Tamda bitecek günü buldu. Habuki MSDN deki iso dosyasının linkini bulmuştum.

jpEE4nmLmwSyM.jpg

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım.nasıl resmi değil.msdn ve technet üyeleri indirebiliyor diyorum.bunlar microsoft'un.torrent sitesi değil.Varsa üyeliğin YASAL olarak indirebilirsin.Sızıntılara gelince uzun hikaye.

Yanlış anlamışım pardon haklısınız.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hiç de zor değil aygıt yöneticisi diye bir şey var, speccy var oradan bakarsın donanıma yüklersin driverı

win 8 değilde win 7 ise pc'in iobit driver booster pro yüklersin bütün driverleri bulur eksik olanları yükler..varsa yüklü olanlardan en güncel sürümünü bulur ve günceller..tüm driverlerin a'sından z'sine kadar sorunsuz güncellenir..speccy bakıp bakıp tek tek driver aramayada gerek kalmaz..

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
win 8 değilde win 7 ise pc'in iobit driver booster pro yüklersin bütün driverleri bulur eksik olanları yükler..varsa yüklü olanlardan en güncel sürümünü bulur ve günceller..tüm driverlerin a'sından z'sine kadar sorunsuz güncellenir..speccy bakıp bakıp tek tek driver aramayada gerek kalmaz..
Gerek yok ki programa olmadı bilgisayarın markasını bulursun öğrenirsin toplama ise zaten biliyorsundur donanımı

MAKBURN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tam oturana kadar beklemek lazım. Daha ne güncellemeler gelir kim bilir.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Başlıkta tanıtılan programla, altındaki yorumlar da anlatılan programlar neden aynı başlıkta arkadaşlar? Bahsettiğiniz programları anlatmak istiyorsanız, o programı tanıtın, bu kadar yönlendirmeye ne gerek var ki?

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Driver Scanner haftalık veya günlük sürücülerinizi güncelliyor. Bir kere bakıp kaldırmayın. Sürekli güncelleme çıkıyor. Mesela az önce Laptopum un Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcı sürücüsüne kadar güncelledi. Bu program kurulu olmasa aklıma bile gelmez. Tavsiye ederim.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Driver Scanner haftalık veya günlük sürücülerinizi güncelliyor. Bir kere bakıp kaldırmayın. Sürekli güncelleme çıkıyor. Mesela az önce Laptopum un Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcı sürücüsüne kadar güncelledi. Bu program kurulu olmasa aklıma bile gelmez. Tavsiye ederim.
dostum uobit unistaller yükleyim dedim buda geldi olsun dedik yükledik, bir tane güncelleştirme buldu yüzde 99'a geldi kaldı öyle yarım saat bekledim tık yok neyse yenidenbaşatıtım bilgisayarı, bi baktım int. exp. dışında hiç bişey çalışmıyor, bekledim bekledim bişey olmadı, program ekle kaldırdan kaldırayım dedim yine olmadı son çare format attım...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] bu adamın verdiği programlara güvenmek zor niyemi adam hacker gelde güven şimdi pcyi ele geçirmesin sonra :) :)