Windows 8.1 açılmama sorunu

Vangetta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı windows 8.1 yaptıktan sonra 1 defa düzgün açıldı kapattıktan sonra açıldığı halde işlem yapamamaya başladım başlat çubuğu falan görümüyor orda olan dosyaları açabiliyorum alt tab yapınca dosya geçişini gösteriyor ama ekranda lütfen bekleyin yazısı ve oluşturduğu siyah ekran gitmiyor yardım ederseniz sevinirim

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sisteminizi onarmayı veya kurulumdan öncekı sağlam bir sistem geri yükleme noktasına döndürmeyı deneyın.Daha sonra tekrar 8.1 geçiş yapabilirsiniz.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı windows 8.1 yaptıktan sonra 1 defa düzgün açıldı kapattıktan sonra açıldığı halde işlem yapamamaya başladım başlat çubuğu falan görümüyor orda olan dosyaları açabiliyorum alt tab yapınca dosya geçişini gösteriyor ama ekranda lütfen bekleyin yazısı ve oluşturduğu siyah ekran gitmiyor yardım ederseniz sevinirim
Bilgisayarınızın fişini söküp elektriksiz bırakın sonra açmaya çalışın düzgün açılırsa demekki hızlı başlatma özelliği sizde hata veriyor onu kapatın hızlı başlatmayı pc niz düzelir.

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eksik kurulmuş olabilir mi windows ? ayrıca arkadaşa katılıyorum hızlı başlatmayı devre dışı yapıp denemeni tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olm en berbat hata bende kimse bulamadı 8.1 i yükledim bootable olmadı f10 dan manuel acmak zorundayım 5 gündür kafayı yedim bulamıyorum microsoftu falan aradım bi b0* beceremediler