Windows 7'nin RC'ye Ayrılan Süre Doldu

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz gibi, bugün itibariyle Windows 7'nin Release Candidate (RC) sürümü için sona gelindi. Artık RC sürümü kullanılamayacak.

Microsoft'un Windows 7 işletim sistemi satışa sunulmadan yayınlanan son deneme sürümü Release Candidate'in (RC) süresi doldu. Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz gibi, bugün, yani 1 Mart itibariyle RC ömrünü tamamladı.

windows-7-aurora-green-wallpaper1263801520.jpg

Belirtilen tarih ile birlikte 2 saatte bir yeniden başlatma (Reset) döngüsüne giren Windows 7'nin RC sürümü, böylelikle kullanılamaz hale gelecek.

Windows 7 kullanmak isteyen kullanıcıların, bugünden itibaren tek şansı yasal olarak işletim sisteminin satışa sunulan son versiyonunu edinmeleri olacak.

:: Windows 7'nin RC sürümünü kullanıyor musunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yok RC sürümünü kullanmıyorum.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Sorun yok.:)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kullanıyordum, bitti. 6 aylık bir deneme periyoduydu. Yine hayal kırıklığı elbette. En başta "Hele şükür, adam gibi bir şey yapmışlar galiba." demiştim ama zamanla diğer Windows sistemlerinden farkı olmadığını gördüm.

Windows 8 RC çıkana kadar Ubuntu'mla baş başayım. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum özgür yazılım dünyasına. :)

amewrika

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Windows 7 RC kullanıyorum, normalde bugün süresi bitmesi gerekirken bende 2 gün gösteriyordu. Sonrasında windows'u etkinleştir butonuna bastım ve windows etkinleştirildi yazısı çıktı. Yani şu an orjinal windows mu kullanıyorum? :D Sanırım ben arada kaynadım.