YoungClever
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba,
Birkaç gün önce windows 7 64 bit sürümü (ingilizce) yükledim.. Herşey gayet güzeldi.. Driverları otomatik buldu.. Aygıt yöneticisinde hiçbir yüklenmemiş donanım yoktu.. internetim de gayet güzel çalışıyordu.. Kısacası win7 ye tamamen geçebileceğimi düşünmüştüm..
Ama ne olduysa dün akşam oldu.. PC'yi kullanırken sanki bir donanımı çıkartmışım gibi bir ses geldi.. Daha doğrusu müzik dinlerken geldiği için nasıl bir ses olduğunu anlayamadım ama kısa ve önemsiz gibi bir sesti...
Sonra Mozilla Firefox'u açmayı denedim.. Açıldı ama internet yoktu.. Hemen IE ile denedim.. Yine bağlanamadı.. En sağ altta ağ bağlantısının olmadığına dair bir sarı üçgenli ağ simgesi (
) çıktı.. bayaa bir kurcaladım yazılımsaldır diye. Modemi kapatıp açtım, kabloları çıkarıp tekrar taktım.. Ağ aranıyor (
) ama sonra yine o üçgen beliriyor.. .. belki internet sağlayıcısındandır(ttnet) diye bir gece bekledim.. Ama bu sabah açtığımda sonuç hüsrandı..
Şu an XP kullanıyorum... Ancak win 7 ile de internete bağlanmak istiyorum.. sizlerden yol göstermenizi istiyorum

Aşağıda sorunu çözmeye yardımcı olabilecek birkaç ekran görüntüsü koyuyorum:
Aygıt Yöneticisinin(Devide Manager) Resmi (Yüklenmemiş Aygıt Yok)
Sağ altta çıkan şeye tıklayınca görünen yer
Üstteki resimdeki "Open Network And Sharing Center"'a tıklayınca gelen pencere:
Sorunla ilgili çözümleriniz için şimdiden çok teşekkürler...
Birkaç gün önce windows 7 64 bit sürümü (ingilizce) yükledim.. Herşey gayet güzeldi.. Driverları otomatik buldu.. Aygıt yöneticisinde hiçbir yüklenmemiş donanım yoktu.. internetim de gayet güzel çalışıyordu.. Kısacası win7 ye tamamen geçebileceğimi düşünmüştüm..
Ama ne olduysa dün akşam oldu.. PC'yi kullanırken sanki bir donanımı çıkartmışım gibi bir ses geldi.. Daha doğrusu müzik dinlerken geldiği için nasıl bir ses olduğunu anlayamadım ama kısa ve önemsiz gibi bir sesti...
Sonra Mozilla Firefox'u açmayı denedim.. Açıldı ama internet yoktu.. Hemen IE ile denedim.. Yine bağlanamadı.. En sağ altta ağ bağlantısının olmadığına dair bir sarı üçgenli ağ simgesi (

Şu an XP kullanıyorum... Ancak win 7 ile de internete bağlanmak istiyorum.. sizlerden yol göstermenizi istiyorum

Aşağıda sorunu çözmeye yardımcı olabilecek birkaç ekran görüntüsü koyuyorum:
Aygıt Yöneticisinin(Devide Manager) Resmi (Yüklenmemiş Aygıt Yok)

Sağ altta çıkan şeye tıklayınca görünen yer

Üstteki resimdeki "Open Network And Sharing Center"'a tıklayınca gelen pencere:

Sorunla ilgili çözümleriniz için şimdiden çok teşekkürler...