Windows 7100 x64 İnternet Bağlantı Sorunu ???

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
Birkaç gün önce windows 7 64 bit sürümü (ingilizce) yükledim.. Herşey gayet güzeldi.. Driverları otomatik buldu.. Aygıt yöneticisinde hiçbir yüklenmemiş donanım yoktu.. internetim de gayet güzel çalışıyordu.. Kısacası win7 ye tamamen geçebileceğimi düşünmüştüm..

Ama ne olduysa dün akşam oldu.. PC'yi kullanırken sanki bir donanımı çıkartmışım gibi bir ses geldi.. Daha doğrusu müzik dinlerken geldiği için nasıl bir ses olduğunu anlayamadım ama kısa ve önemsiz gibi bir sesti...

Sonra Mozilla Firefox'u açmayı denedim.. Açıldı ama internet yoktu.. Hemen IE ile denedim.. Yine bağlanamadı.. En sağ altta ağ bağlantısının olmadığına dair bir sarı üçgenli ağ simgesi (
agbulunamadi.png
) çıktı.. bayaa bir kurcaladım yazılımsaldır diye. Modemi kapatıp açtım, kabloları çıkarıp tekrar taktım.. Ağ aranıyor (
agaranyor.png
) ama sonra yine o üçgen beliriyor.. .. belki internet sağlayıcısındandır(ttnet) diye bir gece bekledim.. Ama bu sabah açtığımda sonuç hüsrandı..

Şu an XP kullanıyorum... Ancak win 7 ile de internete bağlanmak istiyorum.. sizlerden yol göstermenizi istiyorum
:(:(:(

Aşağıda sorunu çözmeye yardımcı olabilecek birkaç ekran görüntüsü koyuyorum:

Aygıt Yöneticisinin(Devide Manager) Resmi (Yüklenmemiş Aygıt Yok)
devicemanager.png

Sağ altta çıkan şeye tıklayınca görünen yer
sagalthata.png

Üstteki resimdeki "Open Network And Sharing Center"'a tıklayınca gelen pencere:

Sorunla ilgili çözümleriniz için şimdiden çok teşekkürler...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
önce sürücüyü aygıt yöneticisinden güncelle seçenegi ile güncelle
olmadı kaldır yine ordan tekrar yükle

son çare yeniden kurmak :(

böyle gideerse bende kurucam bugün yeniden
bu win7 bendede internet sorunu çıkarıyo,durduk yere kesilmeler falan,sonunda xp ye dönecem galiba gerçi c de yine xp var ama ...

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
teşekkürler pc meraklısı.. deneyeceğim. umarım çözülür

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
o vistada oluyor güncelleme yapınca ethernet driver yüklüyor sonra internette ünlem çıkıyor onun çözümü driver rollback yapmak ben öyle yaptım çözüldü

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
driver'ı kaldırdım.. sonra tekrar yüklettim.. oldu.. yardımı dokunan herkese çok teşekkürler..

ancak yine kopucakmış gibi geliyo bana...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
win 7 daha fazla sorun çıkarmadan final sürümü çıksa