Windows 7

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar buna göre bi yer aradım bulamadım bende bu bölüme yazdım ben eskiden xp kulanıyodum internetten dinlediğim müzikleri izlediğim videoları indirmeden internet seçeneklerinden alabiliyodum bu özellik windows 7 de var mı acaba aradım bi türlü bulamadım:)

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bence bunun için ayrı bir konu açmana gerek yoktu.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Senin dediğin İşletim sistemiyle değil kullandığın İnternet Tarayıcısıyla ilgilidir... Evet o dediğin Windows 7 de var... Bir de açacak yer bulamamışım demişsn ama kocaman Windows 7 bölümü var forumda...

theahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tabi birde vindows değil windows yazıldığını bilmen gerekir :)

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam haklı olabilirsiniz yanlış yerde konu açmışım ve yanlışda yazmış olabilirim ama benım istediğim bilgiyi neden vermiyorsunuz varsa nasıl yapılıyor bilen varsa lütfen

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Durun yahu hemen infaz ettiniz insanlar yanlış yapabilir. aymelek kardeşim şayet ie8 kullanıyorsan şu yolu takip et
ie8'i açtıktan sonra menüden, araçlar> en altta internet seçenekleri>ayarlar>dosyaları görüntüle. buradan eski alışkın olduğumuz ie klasörüne ulaşabiliyoruz.

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tşk ederim mned kardeşim keşke herkes seningibi anlayışlı olsa ama ben ie8 in ne olduğunu nerde olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız tşk

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
tşk ederim mned kardeşim keşke herkes seningibi anlayışlı olsa ama ben ie8 in ne olduğunu nerde olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız tşk
İE8 internete girmek için kullandığımız browser ,yani internet sayfalarını görüntüleyen sayfadır.şimdi burada forumdasın ya üst menüye bak orada araçlar yazan yere tıkla devamı dediğim gibi. Kolay gelsin.

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tşk ler ama ben bunu xp kulanırken yapıyodum oluyodu ama win 7 de olmuyor dosyalar gözükmüyor

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim win 7 orjinal değil ondan olabilirmi sizce

ReDaRRoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klasör seçeneklerine gir ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle (önerilen) seçeneğindeki işareti kaldır.:wink:

Kolay gelsin...

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tşk ama nerden yapılıyor bu bilmiyorum inan nerden yapıldığını bi sölesen rica

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizi yoruyorum ama yapamadım araçlara baktım klasör seçenekleri diye bişe yok

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
aymelek kardeşim şayet ie8 kullanıyorsan şu yolu takip et
ie8'i açtıktan sonra menüden, araçlar> en altta internet seçenekleri>ayarlar>dosyaları görüntüle. buradan eski alışkın olduğumuz ie klasörüne ulaşabiliyoruz.

arkadaşlar sizi yoruyorum ama yapamadım araçlara baktım klasör seçenekleri diye bişe yok
klasör seçenekleri de nereden çıktı? :biggrin:

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
redarrow arkadaşım demiştiki bu yolu dene Klasör seçeneklerine gir ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle (önerilen) seçeneğindeki işareti kaldır.:wink:

Bende dedim ki bunu nasıl yapacam

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
redarrow arkadaşım demiştiki bu yolu dene Klasör seçeneklerine gir ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle (önerilen) seçeneğindeki işareti kaldır.:wink:

Bende dedim ki bunu nasıl yapacam
onunla alakası yok senin istediğinin,tarif ettiğim yolu takip et istediğin orada senin:yes::glare: