Windows 7 yüklenmiyor!

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ben şuan win10 kullanıcısıyım ve pc özellikleri düşük olduğu için genelde menüler 1-2 saniye geç açılıyor. Win7 ye geçersem oyun performansı açısından da iyi olacağını söylediler bende win7 indirdim ve kurmaya başladım. ama bir hata veriyordu. dedim herhalde bu kurulum dosyası bozuk. youtube daki videolardan baktım win7 nasıl kurulur diye ve genelde hepsinin altında hep aynı link dedim herhalde bu sorunsuz çalışıyor. onuda indirdim aynı hata veriyor.
hata kodu : 0x8030002F
Windows geçerli bir yükleme klasörü oluşturamadı. Lütfen birinci görüntü için bayrak 9 ayarlarını kullanmak üzere boot.win dosyasını yeniden oluşturun ve yükleme işleminize devam edin.

ne yapmam gerekir?

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Ben şuan win10 kullanıcısıyım ve pc özellikleri düşük olduğu için genelde menüler 1-2 saniye geç açılıyor. Win7 ye geçersem oyun performansı açısından da iyi olacağını söylediler bende win7 indirdim ve kurmaya başladım. ama bir hata veriyordu. dedim herhalde bu kurulum dosyası bozuk. youtube daki videolardan baktım win7 nasıl kurulur diye ve genelde hepsinin altında hep aynı link dedim herhalde bu sorunsuz çalışıyor. onuda indirdim aynı hata veriyor.
hata kodu : 0x8030002F
Windows geçerli bir yükleme klasörü oluşturamadı. Lütfen birinci görüntü için bayrak 9 ayarlarını kullanmak üzere boot.win dosyasını yeniden oluşturun ve yükleme işleminize devam edin.

ne yapmam gerekir?
pc markanı yazarak pcnin windows 7 desteklediyine bak derim?

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
pc markanı yazarak pcnin windows 7 desteklediyine bak derim?
aslında eskiden win7 kullanıyordum pc bozuldu ve tamire götürdük. adam orda win10 yüklemiş. eski sisteme dönmek neden sıkıntı olsun?

Reaksiyon puanı
8,191
Windows 7 neden geçiyorsun ki? 10'da sıkıntı varsa 8.1'e dön. En azından güncel ve sistemi yormayan bir sistem.

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
her hangi bir birleşeni deyiştirmiş olmasın ?
windows un bir uygulaması var win7 destekleme kontrol diye ama şuan çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 neden geçiyorsun ki? 10'da sıkıntı varsa 8.1'e dön. En azından güncel ve sistemi yormayan bir sistem.
win7 eskiden de kullanıyordum ve gayette hızlıydı. win7 de kasmayan oyun şimdi kasıyo oyundan nefret ettiriyo

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
windows un bir uygulaması var win7 destekleme kontrol diye ama şuan çalışmıyor.

win7 eskiden de kullanıyordum ve gayette hızlıydı. win7 de kasmayan oyun şimdi kasıyo oyundan nefret ettiriyo
Özelliklerini sormuştum. Lütfen yazar mısınız?

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Özelliklerini sormuştum. Lütfen yazar mısınız?
İşlemci : Intel core 2 quad q6600 2.40ghz
ekran kartı : ati radeon hd 2400 pro 256mb
anakart : foxconn g31mx series
ram : 3gb 667mhz
boş depolama : 395gb

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
İşlemci : Intel core 2 quad q6600 2.40ghz
ekran kartı : ati radeon hd 2400 pro 256mb
anakart : foxconn g31mx series
ram : 3gb 667mhz
boş depolama : 395gb
Bu pc ye win 10 yüklemek hata zaten kasması normal Windows 7 yi iso olarak mı indirdin ve Indirdigin isoyu diske yazarken bootable flaginin açık olduguna eminsin değil mi ?

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bu pc ye win 10 yüklemek hata zaten kasması normal Windows 7 yi iso olarak mı indirdin ve Indirdigin isoyu diske yazarken bootable flaginin açık olduguna eminsin değil mi ?
hocam pc den pek anlamam bootable flag i nasıl açılıyor? internette şimdi baktım yok galiba doğru düzgün cevabı nasıl oluyor o iş.

bu arada iso olarak internetten indirdim. ilk indirdiğimi hatalı zannedip başka siteden 2. iso yu indirdim.

Son düzenleme:

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
hocam pc den pek anlamam bootable flag i nasıl açılıyor? internette şimdi baktım yok galiba doğru düzgün cevabı nasıl oluyor o iş.

bu arada iso olarak internetten indirdim. ilk indirdiğimi hatalı zannedip başka siteden 2. iso yu indirdim.
Anlamıyorsan bootable flagı boşver pc açılırken boot menüden usb belleği seçip format atabilirsin eğer yapamayacaksan fazla kurcalama anlayan birine format attır