Windows 7 ye pentium 4

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar,

sistemim

pentium 4 cpu 2.40 Ghz
Sistem Belleği (RAM) 1.3 gb
Nvıda ge force fx 5500
240 gb sabit disk

Daha önce sistemim xp idi üstüne direk windows 7 kurdum xp dosyalarını sakladı win 7. Daha sonra internet sorunu yaşayan bir çok kullanıcı gibi bende bu problemi yaşadım.

Anakart üreticisinin ethernet için windows 7 driveri çıkarmamış sanırım. Araştırdım bulamadım

Anakartım. MS 7060

İnternet sorununu nasıl çözebilirim

blazeking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun degil sen ethernet driverlarini Xp icin indir ve win 7 de kur sorunsuz calisir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
xp nin üstüne kurduğundan dolayı kaynaklanmış olabilir..bence ilk açılışta cd den başlat ve kurulumda win7 kurduğun sürücüyü biçimlendir. Bütün sistemini otomotik taniyip sorunsuz çalışacaktır die düşünüyorum..

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Format atıp kurdum ben. Tıkır tıkır tanıdı driverları, sorun olmadı. Üstüne kurduğun için olmuş olabilir.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Ethernet sürücüsü bulamazsan modeminde usb girişi varsa usb kablosu ile bağlan...

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim fakat xp de herhangi bir driver kurmuyorum otomatik olarak formattan sonra internete bağlanabiliyorum. Driveri aradım fakat anakart eski olduğu için ethernet driverini bulamadım.

Google de araştırma sonucunda da windows 7 yükleyip ethernet ile bağlantı yapan bir çok pc internete bağlanamamış.

Microsof ile online konuşmamda da bana eğer driverleri üreticiniz tarafından windows 7 desteklenmiyorsa mevcut işletim sistemi kullanmak zorunda kalacağımı söylemişti.

blazeking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla benimde cok defa basima win 7 yuklerken internet driverlari yoktu ama bi forumda okudum windows \xp de calisan cogu driver Windows 7 de calisiyormus.

bende denedim calisti xp driverlarini windows 7 de kulandim hicbir sorun yasamadim.