Windows 7 Ultimate Original

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentlerde dolaşan win 7 ultimate başlıklarda geçtiği gibi orjinal mi arkadaşlar bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Microsoft Windows 7 Ultimate Original MS Türkçe ISO [32Bit ve 64Bit] Sürüm:6.1.7600.2.0.0.256.1

1 ay kullanım hakkı tanınıyor bu sürümde.

--MaTaDoR--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentlerde dolaşan win 7 ultimate başlıklarda geçtiği gibi orjinal mi arkadaşlar bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Microsoft Windows 7 Ultimate Original MS Türkçe ISO [32Bit ve 64Bit] Sürüm:6.1.7600.2.0.0.256.1

1 ay kullanım hakkı tanınıyor bu sürümde.

sabit konuya bakarsan arkadaşım aradıgını ve sorunun cevabını bulabilirsin

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sabit başlıkta var.
rapidden indirmem 6 saatimi aldı haberin olsun 1 mbit bağlantı ile

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu sürün ne zaman çıktı ya..:)

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7'nin bütün sürümlerinde 30 günlük kullanım hakkı var zaten. Torrent'e özel bir kıyak mı sandın ? :D

Ayrıca sana tavsiyem SDN Forumdaki Windows 7'yi yükle. Hiçbir seri numarası girmezsen burdaki de 1 aylık kullanım hakkını verir.
http://forum.shiftdelete.net/window...turkce-32-64bit-indirin-paylasim-basligi.html

1 ay kullanım hakkı veriyor derken enterprise sürüm değil demek istedim.Direk söylemek istemedim.

Bu sürün ne zaman çıktı ya..:)

Yeni sayılır 4-5 gündür kullanıyorum bende orjinal fabrika çıkışlı pclere kurulandan deniliyor.Ama doğruluk payı nedir?Bilemiyorum.

22 Ekim'de çıkıcak sürüm diye not düşülmüş paylaşımda.

sabit başlıkta var.
rapidden indirmem 6 saatimi aldı haberin olsun 1 mbit bağlantı ile
Aga ben x86,x64 ikisinide indirdim x86 kurdum.Win 7 Ultimate sürüm numarasından anlamaya çalıştım finalin sürüm kodunu bulamadım hashlerden görüldüğü kadarıyla 22 ekimde çıkıcak orjinal sürüm ama tam olarak bilmiyorum.Bilen arkadaşlar vardır diye burdan sordum.

Windows 7'nin bütün sürümlerinde 30 günlük kullanım hakkı var zaten. Torrent'e özel bir kıyak mı sandın ? :D

Ayrıca sana tavsiyem SDN Forumdaki Windows 7'yi yükle. Hiçbir seri numarası girmezsen burdaki de 1 aylık kullanım hakkını verir.
http://forum.shiftdelete.net/window...turkce-32-64bit-indirin-paylasim-basligi.html
Zaten seri-al girmiyicem slic 2.1 sistemini kullanıcam.Bi nevi loader kullanmadan 5 saniye kaybı olmadan kullanıcam.Ama öncelikle orjinal sürüm olduğundan emin olmam lazım.Enterprise final sürümü 90 gün bu arada indirirsen haberin olsun tüm sürümler 30 gün değil:D

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sürüm: Wİndows 7 7600 bana göre orjinal değil sadece slic kullanıldığında öyle gösteriyor.

Kaldıki Microsoft nete düşeceğini bildiği halde neden internetten daha çıkış tarihi gelmeden önce parayla satsın ?

Daima Windows 7 :) Sekizi çıkana kadar:D

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürüm: Wİndows 7 7600 bana göre orjinal değil sadece slic kullanıldığında öyle gösteriyor.

Kaldıki Microsoft nete düşeceğini bildiği halde neden internetten daha çıkış tarihi gelmeden önce parayla satsın ?

Daima Windows 7 :) Sekizi çıkana kadar:D
Bazı bilgisayar firmalarına çıkmadan önce veriliyor hatta sdn'de haberide çıkmıştı diye hatırlıyorum 2 bilgisayar firması acer ve hp keyleri çaldırdı tarzında bir yazıydı,acaba onun üzerinden yola çıkarak düşünüyorumda belkide tam sürüm olabilir.

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Bazı bilgisayar firmalarına çıkmadan önce veriliyor hatta sdn'de haberide çıkmıştı diye hatırlıyorum 2 bilgisayar firması acer ve hp keyleri çaldırdı tarzında bir yazıydı,acaba onun üzerinden yola çıkarak düşünüyorumda belkide tam sürüm olabilir.

olmaz diye birşey yok ama RTM SÜrümü 7600 dü. Orjinal dedikleri sürümde 7600. versiyonları farklı olması gerekir.

eğer öyleyse Microsoft çoktan orjinal sürümü bedava yayınladı bile...

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zaten seri-al girmiyicem slic 2.1 sistemini kullanıcam.Bi nevi loader kullanmadan 5 saniye kaybı olmadan kullanıcam.Ama öncelikle orjinal sürüm olduğundan emin olmam lazım.Enterprise final sürümü 90 gün bu arada indirirsen haberin olsun tüm sürümler 30 gün değil:D

Sen beni "noob" sandın galiba. Loader'la bios mod arasındaki farkı anlatmana gerek yok. Biliyorum. Bende Hp slic 2.1 bios mod kullanıyorum zaten. Bios unu modlarken dikkat et uçurma :dil:

Enterprise 90 gün olduğunu da biliyorum. Ben 30 gün derken Ultimate sürümünü istediğini sandım. Enterprise yazsaydın 90 gün derdim herhalde.

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen beni "noob" sandın galiba. Loader'la bios mod arasındaki farkı anlatmana gerek yok. Biliyorum. Bende Hp slic 2.1 bios mod kullanıyorum zaten. Bios unu modlarken dikkat et uçurma :dil:

Enterprise 90 gün olduğunu da biliyorum. Ben 30 gün derken Ultimate sürümünü istediğini sandım. Enterprise yazsaydın 90 gün derdim herhalde.

Tamam aga heyecanlanma:Dsensin:DHelal olsun sana.Tüm sürümlerin içine enterprise girmiyomu yazdığına bakmamışın.Ben senin hatanı gösterdim sadece kızma bu kadar bana:DBiosa gelince 11-12 sene oldu nerdeyse bilgisayar kullanmaya başlayalı bugüne kadar ne bios ne windows çökmedi.2 senede bir format atmak dışında bir sorun bile yaşamadım.Ama orjinal değilse recler var ve sürekli format atamıyorum.Bu yüzden sordum.Ama sen konuyu acemiliğe kadar getirdin.Ben öyle bişe kastetmedim.