Ali_Eren34
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
windows 7 ultimate 32 bit google drive linki varsa atabilirmisiniz 

Neden 32 bit? PC'nizin özellikleri nedir?windows 7 ultimate 32 bit google drive linki varsa atabilirmisiniz![]()
intel core 2 duo T6500 @ 2.10HGz 2.10HGzNeden 32 bit? PC'nizin özellikleri nedir?
Ya şu yöntemi yapın o zaman(64 bit için)intel core 2 duo T6500 @ 2.10HGz 2.10HGz
4gb ram ama 3 gb kunlanabilir
nvidia GeForce 9300M GS
şuan windows 10 kunlanıyorum ve 32 yüklü diğer konu da da yazdığım gibi boot menü açılmıyor setup a bastığımda da açmıyor o yüzden 32 bit
pc deki dosyalarım gidermi ?Ya şu yöntemi yapın o zaman(64 bit için)
Hayır bu şeyin amacı boot etmek zaten HDD içinden kurulumu. Sadece Legacy da geçerlik ve zaten sizin PC legacy BIOS ve kurulum şeklide öyle.pc deki dosyalarım gidermi ?
şey benim amacım çift işletim sistemi kunlanmak ama bu format direk olan sürümü deyiştirmek için deyilmi ?Ya şu yöntemi yapın o zaman(64 bit için)
bu konularda biraz cahilim kusura bakmaHayır bu şeyin amacı boot etmek zaten HDD içinden kurulumu. Sadece Legacy da geçerlik ve zaten sizin PC legacy BIOS ve kurulum şeklide öyle.
USB belleğiniz FAT32 ise etkin birincil bölüm yapın.şey benim amacım çift işletim sistemi kunlanmak ama bu format direk olan sürümü deyiştirmek için deyilmi ?
Ve cevap hayır. Istediğiniz gibi dual boot yapabilirsiniz.şey benim amacım çift işletim sistemi kunlanmak ama bu format direk olan sürümü deyiştirmek için deyilmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu konularda biraz cahilim kusura bakma![]()
etkin birinci bölüm ne oluyor ve nasıl yapabilirim ?USB belleğiniz FAT32 ise etkin birincil bölüm yapın.
Ve cevap hayır. Istediğiniz gibi dual boot yapabilirsiniz.
Videoda nasıl yapılacağı gösteriliyor siz bunu USB nize yapın.etkin birinci bölüm ne oluyor ve nasıl yapabilirim ?
teşekkürler saolun inşallah bi sıkıntı çıkmazVideoda nasıl yapılacağı gösteriliyor siz bunu USB nize yapın.
nereye kadar yapılan işlemleri yapmayacağım yoksa hepsini yapacakmıyım ?Ya şu yöntemi yapın o zaman(64 bit için)
mesajınızı bekliyorumteşekkürler sao
teşekkürler saolun inşallah bi sıkıntı çıkmaz
nereye kadar yapılan işlemleri yapmayacağım yoksa hepsini yapacakmıyım ?
Sadece disk yönetimini yapsanız yeter. Siz orada HDD yerine USB belleğinize Etkin Birincil bölüm yapacaksanız sonra PC yi yeniden başlatın. Sıkıntı olma olasılığı neredeyse hiç yok. USB 'nın FAT32 olup olmadığına bakında. NTFS olmaz.teşekkürler sao
teşekkürler saolun inşallah bi sıkıntı çıkmaz
nereye kadar yapılan işlemleri yapmayacağım yoksa hepsini yapacakmıyım ?
mesajınızı bekliyorum
fat32 tamam saolunSadece disk yönetimini yapsanız yeter. Siz orada HDD yerine USB belleğinize Etkin Birincil bölüm yapacaksanız sonra PC yi yeniden başlatın. Sıkıntı olma olasılığı neredeyse hiç yok. USB 'nın FAT32 olup olmadığına bakında. NTFS olmaz.
Evet USB'ye sağ tık yapıp etkin bölüm ayarlama var ise o seçeneği seç ve yeniden başlat. Kurulumun açılması lazım FAT32 olduğu için.
disk 1 e bakarmısınız orda galiba seçili ben seçmedin baktığımda öyleydiEvet USB'ye sağ tık yapıp etkin bölüm ayarlama var ise o seçeneği seç ve yeniden başlat. Kurulumun açılması lazım FAT32 olduğu için.
Wİn7 yazan kısımdan sağ tık yapmayı deneyin mavi yerden.disk 1 e bakarmısınız orda galiba seçili ben seçmedin baktığımda öyleydi
Wİn7 yazan kısımdan sağ tık yapmayı deneyin mavi yerden.
Wİn7 yazan kısımdan sağ tık yapmayı deneyin mavi yerden.
Evet.Ekli dosyayı görüntüle 91170
Ekli dosyayı görüntüle 91171
win 7 yaptığımda işlemci ver ram kunlamında azalma olur dimi ?
olmadı yine win 10 la başlattı
acaba benim win 10 32 bit olduğundan yükleyeceğim win 7 64 bit olduğundan olmama şansı varmı ?
O zaman videoyu izleyin. Tamamını yapın işlemlerin.olmadı yine win 10 la başlattı
acaba benim win 10 32 bit olduğundan yükleyeceğim win 7 64 bit olduğundan olmama şansı varmı ?
yarın yada gece denerim saolun tekrardan olmasa gece aktifmsiniz ?O zaman videoyu izleyin. Tamamını yapın işlemlerin.
Yarın aktifim.yarın yada gece denerim saolun tekrardan olmasa gece aktifmsiniz ?
10 15 dakika sonra yatacağım. Akşam üstü müsaitim.şuan saat kaça kadar aktifsiniz ?
bana tam anlatımlı video atabilirmisiniz o videoyu anlayamadım nasıl yapacağımı10 15 dakika sonra yatacağım. Akşam üstü müsaitim.
bende şuan ders çalışıyorum birazdan yapacam bende10 15 dakika sonra yatacağım. Akşam üstü müsaitim.
Başka video yok bildiğim kadarıyla. Youtube a CMD ile format atma yazın çıkar.bana tam anlatımlı video atabilirmisiniz o videoyu anlayamadım nasıl yapacağımı
bende şuan ders çalışıyorum birazdan yapacam bende
tamam saolun iyi gecelerBaşka video yok bildiğim kadarıyla. Youtube a CMD ile format atma yazın çıkar.
bi tane video buldum sence işe yararmı ?Başka video yok bildiğim kadarıyla. Youtube a CMD ile format atma yazın çıkar.
Yarayabilir.tamam saolun iyi geceler
bi tane video buldum sence işe yararmı ?
peki 64 bit kurabilirim dimi sıkıntı çıkmaz ?Yarayabilir.
Evet olur.peki 64 bit kurabilirim dimi sıkıntı çıkmaz ?